Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.
kad vec svi diskutujemo o povecanju zenskih oblina i grudi sta vi mislite (najozbiljnije! nije sala!!!) o podebljanju i povecanju penisa.
Smatram da i o tome treba otvoreno i strucno dikutovati
Za podebljanje sam cuo i verujem da je moguce ali za produzenje mislim da nije moguce. Sta je tu fora? Kao istegli se ili sta? Kao muskarac ja se tome ostro protivim tj. nikada to ne bih radio. Ako neko hoce, neka ga. Garant je odvratan osecaj, ako ga uopste i ima posle toga. Treba znati zadovoljiti zenu, nije sve u velicini.
doc hirurg napisao:kad vec svi diskutujemo o povecanju zenskih oblina i grudi sta vi mislite (najozbiljnije! nije sala!!!) o podebljanju i povecanju penisa.
Smatram da i o tome treba otvoreno i strucno dikutovati
E stvarno ste napaceni.Dokle vise ta prica o kvantitetu.Zar je moguce da ste toliko optereceni sa velicinom svog polnog organa?Zaista bi trebali da poradite malo vise na tehnici vodjenja ljubavi,a malo manje da razmisljate o dimenzijama.Evo kako to izgleda iz zenske perspektive!Definitivno je bitan kvalitet,a ne kvantitet.Sa momkom sam koji se najmanje od svih mojih muskaraca(bivsih) moze pohvaliti kvantitetom,a recimo ni sa jednim pre njega mi nije bilo toliko lepo.Mislim da njemu nikada ne bi palo na pamet nikakvo prosirenje,uvecanje,udebljanje jer zna da je nekome savrsen bas takav.Sta je sustina ove moje poruke?Kada pronadjete osobu koja vas zasluzuje sve ove diskusije ce biti nevazne i nepotrebne.Odnosno,ako mislite da treba da uradite intervenciju na svom telu radi dopadanja nekome ili necemu takav neko vas ne zasluzuje.Takva devojka vam ne treba.Isto mislim i za devojke koje stavljaju silikone.Ubedjena sam da njihov problem nije fizicke prirode i da te i takve devojke nisu dovoljno voljene!
Merylin napisao:E stvarno ste napaceni.Dokle vise ta prica o kvantitetu.Zar je moguce da ste toliko optereceni sa velicinom svog polnog organa?Zaista bi trebali da poradite malo vise na tehnici vodjenja ljubavi,a malo manje da razmisljate o dimenzijama.Evo kako to izgleda iz zenske perspektive!Definitivno je bitan kvalitet,a ne kvantitet.Sa momkom sam koji se najmanje od svih mojih muskaraca(bivsih) moze pohvaliti kvantitetom,a recimo ni sa jednim pre njega mi nije bilo toliko lepo.Mislim da njemu nikada ne bi palo na pamet nikakvo prosirenje,uvecanje,udebljanje jer zna da je nekome savrsen bas takav.Sta je sustina ove moje poruke?Kada pronadjete osobu koja vas zasluzuje sve ove diskusije ce biti nevazne i nepotrebne.Odnosno,ako mislite da treba da uradite intervenciju na svom telu radi dopadanja nekome ili necemu takav neko vas ne zasluzuje.Takva devojka vam ne treba.Isto mislim i za devojke koje stavljaju silikone.Ubedjena sam da njihov problem nije fizicke prirode i da te i takve devojke nisu dovoljno voljene!
Draga, pa ti si i na ovoj temi dosla da ljude omalovazavas...
Razmisli malo, odakle toliko negativne energije u tebi, i zbog cega imas potrebu da vredjas ljude koji dolaze da se o necemu informisu.
Modesty Blaise napisao:
Draga, pa ti si i na ovoj temi dosla da ljude omalovazavas...
Razmisli malo, odakle toliko negativne energije u tebi, i zbog cega imas potrebu da vredjas ljude koji dolaze da se o necemu informisu.
Ne slažem se da takav stav bilo koga omalovažava. Ja se skroz slažem sa Merylin. I verujem da je svaka reč koju je izgovorila rekla iz dobre namere i ljubavi. A takav stav prema estetskoj hirurgiji se provlači i kroz knjige o psihologiji, tako da ...
E,pa Modesty,stvarno lupetas.Niti imam negativnu energiju,niti potrebu da bilo koga omalovazavam.Cak naprotiv.Te koji su dosli da se informisu o povecanju svog penisa informisem da to uopste nije bitno i da se opuste.Sustina mog posta je u tome.Cak sam i deo svog intimnog zivota podelila sa vama da bih ilustrovala kako to u praksi izgleda.Znaci ne pricam teorijski i napamet.
PS.Jefimija hvala na razumevanju!
Merylin napisao:E stvarno ste napaceni.Dokle vise ta prica o kvantitetu.Zar je moguce da ste toliko optereceni sa velicinom svog polnog organa?Zaista bi trebali da poradite malo vise na tehnici vodjenja ljubavi,a malo manje da razmisljate o dimenzijama.Evo kako to izgleda iz zenske perspektive!Definitivno je bitan kvalitet,a ne kvantitet.Sa momkom sam koji se najmanje od svih mojih muskaraca(bivsih) moze pohvaliti kvantitetom,a recimo ni sa jednim pre njega mi nije bilo toliko lepo.Mislim da njemu nikada ne bi palo na pamet nikakvo prosirenje,uvecanje,udebljanje jer zna da je nekome savrsen bas takav.Sta je sustina ove moje poruke?Kada pronadjete osobu koja vas zasluzuje sve ove diskusije ce biti nevazne i nepotrebne.Odnosno,ako mislite da treba da uradite intervenciju na svom telu radi dopadanja nekome ili necemu takav neko vas ne zasluzuje.Takva devojka vam ne treba.Isto mislim i za devojke koje stavljaju silikone.Ubedjena sam da njihov problem nije fizicke prirode i da te i takve devojke nisu dovoljno voljene!
svaka cast...najjaci odgovor do sad....
totalno si u pravu...