Postovani,
sta se desi kada se isecu tetive? Sestra(9) mi je isekla skoro sve tetive dok je sekla nozem cajnu. Sada je na operaciji, a meni ne daju da idem da je vidim (posto imam 13 godina). Samim tim ne znam sta se desava, jedino sto znam jeste da tetive vezuju kosti i misice (zbog toga sto smo to ucili iz biologije). Dalje nista vise ne znam. Pomoc?[/b]
Sta se desi kada se isecu tetive?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 11, 2018 7:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Sta se desi kada se isecu tetive?
Због тога нож није за децу. Ти би можда и могла да га користиш, али судећи по неким одраслим особама нож им не би требало никада дати.
Што се тиче тетива, оне споро зарастају, али зарашће. Не брини. Важно је да после операције мирује док не зарасту, а онда треба радити физикалне вежбе да би се тетиве поново растегле.
Што се тиче тетива, оне споро зарастају, али зарашће. Не брини. Важно је да после операције мирује док не зарасту, а онда треба радити физикалне вежбе да би се тетиве поново растегле.
Re: Sta se desi kada se isecu tetive?
Spojiće tetive, uradiće rekonstrukciju i najverovatnije će biti sve ok.
Predstoji joj posle zarastanja dosta rehabilitacije da bi se što bolje oporavila
Predstoji joj posle zarastanja dosta rehabilitacije da bi se što bolje oporavila