Samnjenje nadlaktica ruke..dali uopste neko je to radio?
Samnjenje nadlaktica ruke..dali uopste neko je to radio?
Zelim da smanjim nadlaktice koje su bas siroke i neugledne...Ne svidja mi se ni unitrasnji deo koji je mlitav ni nadvoresni koji je pun celulita i vrlo siroki...Dali neko uopste se podvrgavao ovakvoj operacija i naravno koji hirurg je to radio?
Re: Samnjenje nadlaktica ruke..dali uopste neko je to radio?
Колико година живота имате?
Imam 43 godine
Онда не бих препоручио операцију него вежбање. Не верујем да је проблем само са надлактицом. Вероватно има још сала и млитавих мишића на телу.
Hvala na preporuci ali ovo je bas izrazanjije od kad sam smrsala i istopila salo na drugim delovima tela...Jednostavno tako sam gradjena sa jakim rukama u gornoj regiiji a koza mi je veoma tanka nerasteziva tako da sam sam dobila losiji izgled ruku nego pre...Nazalost vrlosu retke klinike koje rade ovu intervenciju uspesno 

Велики проблем је када се смрша без вежбања. А још ако не пијеш довољно течности...
Не знам да ли можда у неким козметичким салонима раде масаже и терапије које би могле да регенеришу ткиво?
А да пробаш следеће. Набави бучице од рецимо три килограма. Не знам да ли би могла оне од пет. Још боље ако набавиш металне бучице које могу да се подешавају. Њима да вежбаш бицепсе и трицепсе и уопште комплетне руке. Постоји неколико вежби које би могао да ти покаже неки физиотерапеут или да ти покажу у некој теретани.
Ако радиш пуно понављања мишићи ће се више диференцирати. Ако вежбаш мање понављања са већом тежином, добијаћеш на маси мишића - па како ти воља.

Не знам да ли можда у неким козметичким салонима раде масаже и терапије које би могле да регенеришу ткиво?
А да пробаш следеће. Набави бучице од рецимо три килограма. Не знам да ли би могла оне од пет. Још боље ако набавиш металне бучице које могу да се подешавају. Њима да вежбаш бицепсе и трицепсе и уопште комплетне руке. Постоји неколико вежби које би могао да ти покаже неки физиотерапеут или да ти покажу у некој теретани.
Ако радиш пуно понављања мишићи ће се више диференцирати. Ако вежбаш мање понављања са већом тежином, добијаћеш на маси мишића - па како ти воља.
Aca havala ti na savetima, ti si bas pobornik parole upotrebi sve pre nego se dotaknes noza
ali ja sam pobornik parole uradi najefikasniji metod tako da poznajuci svoju konstrukciju genetiku i uzrast znam da sve sto kazes je dobro kao savet i preporuka ali ne i kao tranje resenje tako da ipak cu ja da potrazim dobrog plasticara... 

Naravno da mozete da u potpunosti uklonite problem koji Vam izaziva nezadovoljstvo. Potrebno je samo da obavite konsultaciju sa iskusnim plasticnim hirurgom i da zajedno sa njim dogovorite moetodu koja je najbolja za Vas, da li je to samo uklanjane viska koze ili i liposukcija....to je nemoguce reci bez pregleda. Operacija je veoma zahvalna posebno za osobe kao Vi, koje su vec radile na svom telu, drzale dijetu i sa sada zele da taj rezultat dovedu do savrsenstva.

Odlicno. Slobodno zakazite pregled, mislim da se on ne naplacuje, bar ne u vecini klinika, i tek onda cete znati koja vrsta operacije odgovara bas Vam, pa cete se posle raspitivati i o cenama. Sve najbolje!
elisab hvala vam 

nema na cemu, izvestavajte nas dokle ste stigli ili ako se operisete javite rezultate! Sve najbolje!