PRP Platelet rich plasma

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

PRP Platelet rich plasma

Post od elisab »

Ima li neko iskustva sa PRP-om? Kazu da su rezultati sjajni?
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Re: PRP Platelet rich plasma

Post od micici »

Ja sam to radila prosle godine i rezulteti su lepi, posebno par nedelja posle intervencije. Ne mogu da se pohvalim da sam videla neke epohalne promene ali sam bila zadovoljna izgledom koze.
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Cao, super sto ste sa nama podelili Vasa iskustva.
Da li ste PRP tretman ponavljali u serijama ili ste radili samo jednom? Kazu da se nakon odradjene serije po protokolu moze ocekivati rezultat kao kod fejsliftinga?!
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Post od micici »

Ja sam, nazalost, isla samo jednom. Ima logike da tretman treba ponoviti vise puta. Da li bas daje rezultate kao FL, nisam sasvim sigurna jer mi to ne deluje logicno. Plazma deluje samo na kozu, a ne i na misice ispod, tako da verujem samo onome sto vidim / probam sama. :)
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Daje dobre rezultate i kod podmladjivanja saka i dekoltea ali i kod akni i oziljaka od akni... DA li neko ima iskstva sa tim???
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

A sve cesce se PRP koristi i za podmladjivanje vagine i polako pobedjuje klasicnu hirurgiju koja je do sada bila neophodna u ovoj regiji... Posebno nakon porodjaja ili nekih drugih ginekoloskih intervencija.
Da li mozda neko ima iskustvo u vezi sa ovom regijom tela?
milostt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 13, 2010 10:54 pm

Post od milostt »

PRP moze da se koristi kod opadanja kose i kod lecenja pecataste alopecije. Rezultati su odlicni
Odgovori