pre i posle..da li ste zadovoljni posle operacije..reci teee

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

caleablanca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2007 9:38 am

pre i posle..da li ste zadovoljni posle operacije..reci teee

Post od caleablanca »

interesuje me,da li je vecina ljudi zadovoljno ishodom operacije i da li je to- to sto su ocekivali sto su zeleli ili su se pokajali posle ....
neka ovo bude "KNjIGA UTISAKA" :) :wink:a i preporuka posto je najveca dilema kod koga otici "pod noz" :roll:
ajasofia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 5:18 am

Post od ajasofia »

to se i ja stalno pitam i zao mi je sto nema odgovora.

vec duze vreme razmisljam da povecam usne...ali kad citam u novinama sta se sve desava ljudima za vreme rutinskih operacija i koliko doktori umeju da budu ...onakvi kakvi umeju hvata me strah.

Ja se jako plasim da necu dobiti ono sto zelim i da cu izgledati kao da sam poljubila peglu ili kao zacudjeni majmun...

Tako da ako neko ima iskustva sta i kako, tj pre i posle-neka pise!
A moze i neka slicica da se postavi:)
mirjam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mirjam »

Ja licno nemam nikakvo iskustvo,ali ga moja nesto starija drugarica(55-to godiste)koja zivi na juznoj floridi ima,i to veoma lose,a u to sam se i sama uverila,jer prosle godine kad sam bila kod nje,izgledala mi je sasvim ok,mozda malo vise zborana no sto bi trebalo,ali to valjda zbog preteranog izlaganja suncu,medjutim ove godine kad sam isla da je posetim,odmah sam primetila kako je "cudno" poruznela,a pri tom je bila i u velikoj depresiji..Nista nisam smela da je pitam,ali mi je neko iz drustva dosapnuo da se ona nedavno podvrgla operaciji,to jest najnovijem lifting-face-u gde nema nikakvih oziljaka na licu niti iza usiju,vec samo poprecno izveden rez od nekoliko cm koji se nalazi na sredini kosmatog dela lobanje.Uz to,moja prijareljica je ubrizgala i nesto malo botoxa na celo i oko ociju.Rezultat? Neprirodan izgled koji je cini jos starijom,kapci cudno zategnuti,a koza generalno kao da je atrofirala namesto da je supritno!..to valjda sto je od muke nakon neuspele operacije naglo smrsala,a sto se bora tice,botox kao da nije delovao(?)

Ovu kombinovanu,inace ne toliko komplikovanu intervenciju koju malo bolji i uvezbaniji hirurzi naplacaju oko 10000$/15000$,ona je platila svega 5000$ mislivsi pri tom da muzu ustedi kintu,a valjda se i tesila da nije sve u novcu...Bilo kako bilo,cinjenica je da se moja drugarica unakazila!!..i da je jos debelo platila za to!!
Ona sada kao da mrzi ceo svet,previse se povukla u sebe,a i brak joj se raspada,jer muz je na startu bio protiv operacije,covek je voleo bas onakvu kakva je bila,a sada sta,pa gleda je sa zaljenjem i prezirom,eto sta!!
deadelina_db
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 2:09 pm

Post od deadelina_db »

Ova tema mi odgovara :)
Uradila sam dve plasticne operacije, a verovatno cu imati jos nekoliko korekcija nehiruskog tipa.
Sa 17 godina operirala sam nos koji je bio jako kriv . Rezultat je bio odlican i sigurno mi je skratio godine pune kompleksa. Bila sam u pravu kada sam trazila da mi samo izramne grbu, jer mi sada nos izgleda jako prirodno i lepo, za razliku od drugih devojka koje sam u bolnici upoznala i koje su preobrazili ceo nos. Nekoliko godina kasnije kod svih sam primetila spusteni vrh nosa i danas mogu na ulici da prepoznam ko je radio rinoplastiku. Drugu operaciju klempavih usi sam uradila pre dva meseca. Mozda je jos rano za negativne komentare, ali mislim da je jedno uvo malo razlicitije od drugog (doktorica kaze da mi otok pada sporije i da ce se sve srediti). Dobijam samo pozitivne reakcije ali meni smeta ta mala razlika, jer kad ides kod plasticnog hirurga, ocekujes savrsen rezultat. Oba zahvata su bila jako bolna i podrazumevala su oporavak od mesec dana. Ne kajem se jer znam iz svog iskustva kakvo sam detinjstvo imala, kako sam mrzela da idem u skolu jer su me klinci zezali, i da sam se posle rinoplastike preporodila.
Neko nema tu srecu da se rodi "savrsen" ili ako nista drugo bez nekih ruznih delova na sebi. Meni je nazalost Bog dao grbavi nos, klempave usi, uzasan osmeh, bubuljice, celulit i sta jos ne :) Ja se nisam pomirila stim nego sam uzela stvari u svoje ruke :) Zubar mi je postao najbolji drug (bukvalno), vezbam redovno, hranim se dobro, idem na masaze...Imam celicnu volju oko toga. Tamo gde nije moglo drugacije obratila sam se hirurgu.
Problem je naravno u glavi, ali ja nisam preterivala, nisam izmisljala razloge za operacije, zato sam i imala pomoc od roditelja i sestre koja je dobila sve dobre gene :)
Svako ko ima realan problem treba da nadje nacin da se time spravi da mu ne tezi ceo zivot.
Da bi bili zadovoljni rezultatima, mora da nadjete dobrog hirurga i da sebe objasnite dobro, sta zelite i dali mozete to dobiti.
ajasofia
Novi član
Novi član

Post od ajasofia »

hvala na odgovoru.

i svaka cast na hrabrosti za rinoplastiku i korekciju usiju, i na celicnoj volji.

ja hvala bogu nemam tih problema, ali zelim da uradim usne.
nemam hitan problem(nisu tanke) ali bih bila mnogo lepsa sa malcice punijim usnama.

i u tome je problem-ne zelim da od solidnih usnica dobijem majmunski guz, jer je lekar nesavestan.
u tome je problem.

ne znam kako da izaberem dobrog lekara i dobar nacin da sredim usne(tj koji materijal da izaberem-silikon ne dolazi u obzir)

gde si ti radila tvoje korekcije i da li si zadovoljna osim rezultatom, i ophodjenjem lekara?
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am

Post od Milan1982 »

Ajoj sto ce ti to...i posle se pitate sto vas muskarci gledaju kao sexualne objekte :/
ajasofia
Novi član
Novi član

Post od ajasofia »

svoj stav imam i ne treba mi pitanje sta ce mi to.
odgovor je : zato sto zelim.

svaki pametan muskarac, koji je izmakao surovom vaspitanju zna da u zeni vidi vise od fizickog izgleda.
dalji odgovor na tvoj komentar je suvisan.

a i nije mu mesto ovde.

ako ko ima sta pametno za kazati na temu gde uraditi usne, koji dokrori i materijali su dobri

i da podeli iskustva, bilo bi lepo.

komentari ovog tipa, na ovoj temi su nepotrebni.

jer tema je :rekonstruktivna i estetska hirurgija
a ne patrijarhalna zatucana zajednica.
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am

Post od Milan1982 »

Cekaj znaci li to da ne zelis pametnog muskarca? :D Kapiram da ljudi operisu nos koriguju usi i to sve to mi je OK ali usne..hmm jos ne videh devojku da mogu da kazem da su joj usne ruzne, ako ti se neki drug razume u photoshop i slicne programe neka ti napravi mali preview da ne bude posle kajanja sto to ne izgleda kako si ti mislila :) Ovo ti za tvoje dobro pisem meni ni iz dzepa ni u dzep :)
ajasofia
Novi član
Novi član

Post od ajasofia »

he pa naravno to za photoshop

ja se vec dugo raspitujem i dugo cu se raspitivati,,,dok ne budem sigurna da sam u pravim rukama i da ce rezultat biti ni manje ni vise od zeljenog.

volela bih ako neko ima slicice pre i posle da stavi!
DaniBerlin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 3:36 pm

Post od DaniBerlin »

Ajasofia ja ti se pridruzujem u zelji da malo napumpam usne i bas me briga za sve komentare okolinu.
Cak mi je i muz protiv toga pa eto na kraju mi je obecao da ce mi uplatit za mog rodjendana.
Moje tjelo moja odluka sta cu snjim radit.
Cjelog zivota sam imala takvu zelju za malkice punije usne ako sam u mogucnosti sto da ne. (moje usne kako drugi kazu su dobre jedino im fali punoca nisu tanke po sirinu su taman picikato :lol: )
Na srecu tu ima izvrsnih doktora za plasticnu hirurgiju sa licence i testiranih radova.
Vec sam i klinike nasla gde su najbolji rezultati.
Jos neznam kakve su sve mogucnosti oko toga jedino znam da postoje solucije silikone ili masnoca koja je vadjaju od tvoje telo i ubrizgavaju u usne.
Drugih metoda jos neznam imam do oktobra jos dosta vremena da o tome nesto saznam momentalno me muce druge probleme.
ajasofia
Novi član
Novi član

Post od ajasofia »

ja nemam ni vremena, a i glupo mi je samo da udjem u ordinaciju i kazem-ja dosla da se raspitujem.

koju god da imas informaciju pisi obavezno.

A NAROCITO AKO URADIS USNE!!! :D

slusaj ti sebe, tako uvek najbolje ispadne.

takodje i kod mene su svi protiv toga(samo mi nije jasno zasto)?
:(
DaniBerlin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 3:36 pm

Post od DaniBerlin »

Pa draga moja neka su protiv sto da ne mene nesmeta to cak me zabavlja da ih slusam kako je to strasno, da cu bit vakva il onakva ma bas me briga.
Ja sam odlucila da to uradim ali tacno u oktobar (za rodjendan)
Pa tek cu tad pisati iskustva.
Inace neidem ni ja po klinike za to, mada imaju stalno u svaku kliniku te sate odredene za razgovorima sa doktorima gde ih mozes sve pitat bez obzira dal ces radit op. ili ne.
Ja sam sve dosad nasla na internetu pa ak imam nesto novo javicu ti :wink:
Fudbaler_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 06, 2008 6:49 pm

Post od Fudbaler_89 »

Naucno je dokazano da muskarce pune usne privlace samo na prvi pogled, kasnije im to nikako ne odgovara, da ne kazem smeta..
To sam nedavno procitao u nekim novinama, ali mrzelo me je da citam ostatak teksta.
alexa dancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am

Post od alexa dancer »

Ja sam prezadovoljan rezultatom nakon operacije!Uradio sampectus exavatum(udubljene grudi),kod doktra Mijovica!!!Znaci grudi su mi BOMBA :D
alexa dancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am

Post od alexa dancer »

Ja sam prezadovoljan rezultatom nakon operacije!Uradio sam pectus excavatum(udubljene grudi),kod doktra Mijovica!!!Znaci grudi su mi BOMBA :D
Odgovori