Ova tema mi odgovara

Uradila sam dve plasticne operacije, a verovatno cu imati jos nekoliko korekcija nehiruskog tipa.
Sa 17 godina operirala sam nos koji je bio jako kriv . Rezultat je bio odlican i sigurno mi je skratio godine pune kompleksa. Bila sam u pravu kada sam trazila da mi samo izramne grbu, jer mi sada nos izgleda jako prirodno i lepo, za razliku od drugih devojka koje sam u bolnici upoznala i koje su preobrazili ceo nos. Nekoliko godina kasnije kod svih sam primetila spusteni vrh nosa i danas mogu na ulici da prepoznam ko je radio rinoplastiku. Drugu operaciju klempavih usi sam uradila pre dva meseca. Mozda je jos rano za negativne komentare, ali mislim da je jedno uvo malo razlicitije od drugog (doktorica kaze da mi otok pada sporije i da ce se sve srediti). Dobijam samo pozitivne reakcije ali meni smeta ta mala razlika, jer kad ides kod plasticnog hirurga, ocekujes savrsen rezultat. Oba zahvata su bila jako bolna i podrazumevala su oporavak od mesec dana. Ne kajem se jer znam iz svog iskustva kakvo sam detinjstvo imala, kako sam mrzela da idem u skolu jer su me klinci zezali, i da sam se posle rinoplastike preporodila.
Neko nema tu srecu da se rodi "savrsen" ili ako nista drugo bez nekih ruznih delova na sebi. Meni je nazalost Bog dao grbavi nos, klempave usi, uzasan osmeh, bubuljice, celulit i sta jos ne

Ja se nisam pomirila stim nego sam uzela stvari u svoje ruke

Zubar mi je postao najbolji drug (bukvalno), vezbam redovno, hranim se dobro, idem na masaze...Imam celicnu volju oko toga. Tamo gde nije moglo drugacije obratila sam se hirurgu.
Problem je naravno u glavi, ali ja nisam preterivala, nisam izmisljala razloge za operacije, zato sam i imala pomoc od roditelja i sestre koja je dobila sve dobre gene

Svako ko ima realan problem treba da nadje nacin da se time spravi da mu ne tezi ceo zivot.
Da bi bili zadovoljni rezultatima, mora da nadjete dobrog hirurga i da sebe objasnite dobro, sta zelite i dali mozete to dobiti.