Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.
Dragi moji,
ja sam nova ovde i htela sam da vas sve zamolim za savet. Naime, pre godinu dana sam operisala nos u Zvecanskoj i nije ispalo dobro em je ostao dugacak, em kriv. Problem je i tada i sada iskljucivo estetske prirode, nemam problem sa disanjem tj. devijaciju, ali vrh nosa je ostao izrazen i iskrivljen na jednu stranu. Koliko sam videla hvalite puno dr Bjelica, ali posto je meni estetski problem u pitanju, a on je ORL strucnjak ne znam da li da se za njega odlucim, jer koliko sam videla par post-ova ljudi kazu da im vrh nosa nije dobro odradjen.Cula sam i za dr Novakovica, dr Piscevica, dr Gacevica... Iskreno vas molim, posto drugi put moram kroz sve da prodjem, a ne bih zelela da pogresim ovog puta u izboru hirurga, da podelite sa mnom vasa iskustva sa ovim hirurzima ili da mi predlozite nekog ko je najbolji za to.
Beskrajno zahvalna
Draga moja, posto vidim da imate problem estetske prirode ne bih vam preporucila ova tri navedena hirurga, ne zato sto su oni losi ,daleko od toga jer o svakom znam po nesto , vec zato sto je jedan i najbolji takodje njihov kolega sa VMA: Doc. dr. Boban Djordjevic........
Verujte necete pogresiti!!!!!
Doc.dr. Boban Djordjevic radi na VMA, a istovremeno radi i u privatnoj Klinici za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju ,,ADONIS,,
na Banovom brdu.Ne,ja nisam imala problem kao Vi, drugaciji je od Vaseg,ali znam nekoliko njih koji su imali problem poput Vaseg .Ako je estetika u pitanju , a koliko sam mogla da zakljucim da jeste samo njega potrazite i verujte mi bicete zadovoljni....
Draga moja ,
kada budete zavrsili i resili problem , a nadam se da hocete i to uspesno ,i ja vam to od srca zelim Molim Vas javite mi samo kako ste prosli i kako ste zadovoljni ,a iskreno se nadam da cete biti ukiliko me budete poslusali da se opredelite za navedenog doktora, jer smatram da ce Vam uspesno resiti postojeci problem.
Ja sam se operisao u bolnici adonis krajem januara. S obzirom da sam isao na previjanja 15 dana, svaki dan, mogu ti reci da sam video mnoge paciente koji su tamo operisali nos. Dr Gacevic radi fenomenalno, svaki je nos razlicit i savrsen. On svakog dana radi bar po jedan nos. Mislim da ti je on najbolji izbor za estetiku nosa u Beogradu.
Hvala ti punooo, Onixmac, zaista mi mnogo znaci ovo sto si mi napisao! Cula sam i ja da je bas dobar, ali kad jos neko ima da to potvrdi coveku je lakse )) mada sam za manje-vise sve plasticare sa VMA cula da dobro rade...
Veliki podrav i jos jednom hvala!!!
Da se javim... operisala sam se kod dr Gacevica i zaista sam odusevljena, pocev od prijema, nacina komunikacije, osoblja pa naravno i najvaznije do rezultata operacije! Svakom ko zeli da uradi rinoplastiku od srca ga preporucujem!
sue* napisao:Da se javim... operisala sam se kod dr Gacevica i zaista sam odusevljena, pocev od prijema, nacina komunikacije, osoblja pa naravno i najvaznije do rezultata operacije! Svakom ko zeli da uradi rinoplastiku od srca ga preporucujem!
Sue,
drago mi je da se sve tako dobro zavrsilo. Ja sam prvi put operisala nos kod Gacevica i skroz ga je iskosio, iako je prirodno bio simetrican. Mislim da je dobar covek, ali ipak kod mene nije uspela operacija.
Poz
Nemam lično iskustvo, ali drugarica je operisala nos. Kod nje je karakteristično to što je zahvat bio relativno složen, ako mogu ovo kao laik da kažem. Nos je zaista zahtevao posao. Operisala se kod Prf Panfilova, ne zamerite, ako grešim-neobično je prezime. U NS-u je ordinacija. Što se nosa tiče niko ne bi rekao da je nešto na njenom licu rađeno. Nos je zaista urađen perfektno, ali i tako da odgovara njenom licu. Jednostavno je savršen.