Krvni podilvi posle operacije gornjih kapaka
Krvni podilvi posle operacije gornjih kapaka
Zdravo.Eto posto nemam pomoc od lekara mozda mogu da dobijem od vas forumasa ili od nekog postenog doktora.Pre 12 dana sam operisao kapke kod jednog vrsnog hirurga (da ga ne imenujem)i nista .Platio sam debelo ,tek posle sam saznao da ta operacija kosta svuda manje .Doktor me nije ni ispostovao da mi kaze sta treba da radim ,kao zuri negde bice sve u redu .Prvo sto mi je lose uradio jedno oko je manje sad o drugog ,ali prave muke su sa krvnim podlivima(kao da sam se namazao mastilom)oko oba oka.Ne smem na ulicu da izadjem.Da li neko ima iskustva da me bar utesi .Cime da mazem ipak je to osetljiva koza .Pijem cefaleksin ,zbog infekcije ,ali se bojim da cu ostati trajno obelezen.Molim za pomoc .HVALA I POZDRAV
Ja sam jednom pitala doktorku zasto nastaju podlivi, aludirajuci na vadjenje krvi iz vene gde mi je nekoliko puta nastajao podliv precnika 10cm. Ona mi je objasnila da kako i sama rec kaze usled nekog zahvata, bilo da je hirurska intervencija ili obicno vadjenje krvi, krv se podlike u ne znam tacno koji sloj koze (a koza ima, ako se dobro secam 3 sloja) i UVEK vremenom nestane.
Zato nemoj da brines. SIGURNO ce proci, jedino sto stvarno prolazi sporo. Takodje sam procitala da posle korekcije kapaka, moze i beonjaca da ti izgleda kvavao, iz slicnih razloga, ali i to prolazi.
Znaci procice samo strpljenje!
Zato nemoj da brines. SIGURNO ce proci, jedino sto stvarno prolazi sporo. Takodje sam procitala da posle korekcije kapaka, moze i beonjaca da ti izgleda kvavao, iz slicnih razloga, ali i to prolazi.
Znaci procice samo strpljenje!
Ma nisi ti baksuz nego ti je takaav organizam, osetljiva koza i sl. Meni je koza toliko osetljiva da kad mi neko malo jace stisne ruku kad se pozdravlja, meni ostne modrica. I ja zato kad nesto tako moram da radim kod doktora uvek pitam koje su najgore varijante posle zahvata i koliko pacijent najduze ne izlazi iz kuce i onda se spremim na tu varijantu (uglavnom i bude tako).
Jednom sam probala terapiju lica kiseonikom. Ubrizgavaju inekcijom u prvi sloj koze kiseonik i tako te izbockaju ne jedno 50-tak mesta po licu. Na sajtu su napisali da odmah posle toga mozes da se vratis svakodnevnim obavezama, a kad sam dosla rekla mi je doktorka da postoji mogunost reakcije koja prodje posle 1-2 dana. Verovao ili ne ja sam 10 dana izgledala dao da sam upala u kosnicu sa pobesnelim pcelama!!!
Sad mi je smesno kad se setim, ali tada sam mislila da nikada nece proci!!
Jednom sam probala terapiju lica kiseonikom. Ubrizgavaju inekcijom u prvi sloj koze kiseonik i tako te izbockaju ne jedno 50-tak mesta po licu. Na sajtu su napisali da odmah posle toga mozes da se vratis svakodnevnim obavezama, a kad sam dosla rekla mi je doktorka da postoji mogunost reakcije koja prodje posle 1-2 dana. Verovao ili ne ja sam 10 dana izgledala dao da sam upala u kosnicu sa pobesnelim pcelama!!!

Sad mi je smesno kad se setim, ali tada sam mislila da nikada nece proci!!
Re: Krvni podilvi posle operacije gornjih kapaka
Pijes li Chimoral forte?bule napisao:Zdravo.Eto posto nemam pomoc od lekara mozda mogu da dobijem od vas forumasa ili od nekog postenog doktora.Pre 12 dana sam operisao kapke kod jednog vrsnog hirurga (da ga ne imenujem)i nista .Platio sam debelo ,tek posle sam saznao da ta operacija kosta svuda manje .Doktor me nije ni ispostovao da mi kaze sta treba da radim ,kao zuri negde bice sve u redu .Prvo sto mi je lose uradio jedno oko je manje sad o drugog ,ali prave muke su sa krvnim podlivima(kao da sam se namazao mastilom)oko oba oka.Ne smem na ulicu da izadjem.Da li neko ima iskustva da me bar utesi .Cime da mazem ipak je to osetljiva koza .Pijem cefaleksin ,zbog infekcije ,ali se bojim da cu ostati trajno obelezen.Molim za pomoc .HVALA I POZDRAV