Bilo je vec slicnih tema, ali moj problem je nekako specifican, pa osjecam potrebu da otvorim novu temu.
Meni ne treba klasicna operacija, nemam pretjerano klempave usi, nego deformisano jedno uvo, tj.gornji dio uveta je uvijen... ne znam da li sam dobro objasnila. Smeta mi to samo zato sto ne mogu normalno zavezati rep i ne mogu praviti frizure kakve bih htjela, jer je stvarno uocljivo. Ne znam da li je dozvoljeno na ovaj forum stavljati slike, ali voljna sam ih staviti, ap da pogledate tacno u cemu je stvar.
Ono sto me zanima je koliko je ovakava operacija bolna, odnosno koliko je bolnija od klasicne operacije klempavih usiju, jer znam da se na tom gornjem dijeu uha nalaze brojni nervni zavrseci.
Unaprijed hvala svima.
korekcija usne skoljke
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 12:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Operacija koja bi se izvela kod tebe nije kao kod klempavih ušiju, nego treba nadograditi hrskavicu ušne školjke,u zavisnosti koliko hrskavice nedostaje. najčešće se obavlja autotransplantacija hrskavice sa rebara. operacija je kratka, a iz bolnice se izlazi već sutradan, a sve košta 10.000 din. ukoliko tvoje uvo ima dovoljno hrskavice, hirurg će je dovesti u pravilan oblik, a to je jednostavnije od prethodno navedenog i istog dana (uglavnom) pacijent se otpušta iz bolnice.