Korekcija Usiju
Korekcija Usiju
Sve se vise blizi vreme kada bih trebao da uradim ovo a ja nemam predstavu gde da uradim.
Za sada znam samo za Doktora Colica,ali cena kod njega je 800 eura za sta licno mislim da je mnogo..
Da li neko ima neku preporuku gde obaviti korekciju usiju? Kod koga otici?
Za sada znam samo za Doktora Colica,ali cena kod njega je 800 eura za sta licno mislim da je mnogo..
Da li neko ima neku preporuku gde obaviti korekciju usiju? Kod koga otici?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 11:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Neznam zašto neodeš u polikliniku u tvom mestu i neposavetuješ se sa doktorom za estetku hirurgiju. Ja sam sa 16 godina operisala uši u poliklinici u Novom Sadu. To je bilo neke 88-god. tada se to nije ništa plaćalo a samoinicijativno sam otišla da se posavetujem sa doktorom bez znanja mojih roditelja. Doktor me je lepo saslušao i pregledao. Rekao je da mi nisu uši tako jako klempave ali ako ja imam tolike komplekse zbog njih odradićemo to. Zakazao mi je termin za operaciju. Ja sam prikupila sve nalaze koji su mi bili potrebni i javila se na zakazan dan. Moji roditelji nisu bili za to oni su govorili da mi uši nisu jako klempave, kako se to ni nevidi tako da sam ja u tajnosti zakazala tu operaciju. Kada sam prikupila sve potrebne nalaze onda sam im saopštila da ću ja ipak uraditi to što hoću jer imam velike komplekse zbog njih. Štaće ljudi pomirili se sa tim.
Nikada nisam mogla vezati kosu ili praviti neke frizurice zbog njih. Kosa mi je bila stalno puštena a uši virile. Ma uzas nevolim ni da se sećam.
Operacija je radjena u totalnoj anesteziji. Glava mi je prvi dan bila zamotana sva u zavoje ličila sam na atomskog mrava. Taj prvi dan je bolelo ali malo kafetina pa to ublažim. Uglavnom ja sam bila presrećna
Nikada nisam mogla vezati kosu ili praviti neke frizurice zbog njih. Kosa mi je bila stalno puštena a uši virile. Ma uzas nevolim ni da se sećam.
Operacija je radjena u totalnoj anesteziji. Glava mi je prvi dan bila zamotana sva u zavoje ličila sam na atomskog mrava. Taj prvi dan je bolelo ali malo kafetina pa to ublažim. Uglavnom ja sam bila presrećna
- i dan danas sam srećna što sam to uradila. Druga osoba.
Ja sam do sada saznao da Diona naplacuje oko 500 eura,Colic oko 800,a ostalo nista ne znam.. Ne odgovaraju ljudi na mail =))
Meni malo prpa kada urade,da mi se ne svidi kako izgleda,i onda oni kazu to ti je sto ti je..
Puko pare i tek se tad sjebao hee hee =))
Mene inace svi odvrcu od te ideje,cale je bas bas protiv,ali ja sam odlucio.. Bolje pre nego kasnije =))
Meni malo prpa kada urade,da mi se ne svidi kako izgleda,i onda oni kazu to ti je sto ti je..

Mene inace svi odvrcu od te ideje,cale je bas bas protiv,ali ja sam odlucio.. Bolje pre nego kasnije =))
ja imam 35 godina i celo detinjstvo i mladost sam imala kompleks zbog usiju. cak nisu ni toliko klempave, koliko su ruzne, izgledaju prelomljeno, posabno desno.
medjutim, nikad nisam uradila operaciju, jer kad sam bila maloletna, morala sam da imam podrsku roditelja, odnosno saglasnost. oni nisu hteli da cuju za to, a inace ih smatram racionalnim, i veoma okrenutim deci.
kad sam imala dovoljno godina da to mogu bez saglasnosti roditelja, nisam imala dovoljno novca da to uradim.
pa fakultet, hiperinflacija, posao...
uvek se nesto ispreci...
e, sad mi vise nije vazno. sad nosim podignutu kosu, bez ikakvog ustrucavanja, konacno i ja priznajem da mi cak stoji dobro kad podignem kosu, a usi vise ne primecujem. najzad.
eto. daleko od toga da te odvracam, ili bilo koga ubedjujem, samo sam pomislila da ce nekom biti zanimljivo.
pozdrav.
medjutim, nikad nisam uradila operaciju, jer kad sam bila maloletna, morala sam da imam podrsku roditelja, odnosno saglasnost. oni nisu hteli da cuju za to, a inace ih smatram racionalnim, i veoma okrenutim deci.
kad sam imala dovoljno godina da to mogu bez saglasnosti roditelja, nisam imala dovoljno novca da to uradim.
pa fakultet, hiperinflacija, posao...
uvek se nesto ispreci...
e, sad mi vise nije vazno. sad nosim podignutu kosu, bez ikakvog ustrucavanja, konacno i ja priznajem da mi cak stoji dobro kad podignem kosu, a usi vise ne primecujem. najzad.
eto. daleko od toga da te odvracam, ili bilo koga ubedjujem, samo sam pomislila da ce nekom biti zanimljivo.
pozdrav.
Taurus, da li si se operisao do sad? Ja sam u istoj, ali istoj situaciji. Planiram ovo leto da ih operisem, a najvise me brine da nece izgledati lepo. Ne znam gde sam cuo da ne postoji nacin da se resica uveta priblizi glavi, a kod mene su velike, uopste cele usi su vece. I onda, ako mi 'povuku' ka glavi hrskavicu, a ostne resica na sadasnjem nivou, nista nisam dobio
Ako ti nije problem, napisi neki red, znacice. Hvala.

Sacekaj jos neko vreme i recicu ti, nadam se da cu da se operisem uskoro.. Da, od 400 i nesto, do 1000 eura, sto su gluposti! Mislim da je najbolje da se operises u drzavnoj klinici, mislim da ti ljudi, dosta njuh, radi i u privatno...
Jedino sto sam cuo da se posle operacije na Klinici u Zvecanskoj nose zavoji 2 nedelje, kao radi predostroznosti, dok ga privatnici skidaju posle 1 nedelje. Jel ima nekoga ko je operisao usi tamo, Zvacanska, da nas uputi malo??
Jedino sto sam cuo da se posle operacije na Klinici u Zvecanskoj nose zavoji 2 nedelje, kao radi predostroznosti, dok ga privatnici skidaju posle 1 nedelje. Jel ima nekoga ko je operisao usi tamo, Zvacanska, da nas uputi malo??
Koliko sam ja prelistao ovaj forum, mislim da je jedna devojka imala primedbe na Institut za plasticnu i rekonstruktivnu hirugiju, i to na neljubaznost, nije se ni operisala.. Znam jednu devojku koja je opersana tamo, zadovoljna je.. Tako da ne mislim da su oni tamo neznalice i da nece uraditi posao kako treba! Uzgred, to i nije neka preterano komplikovana operacija, tako da se neke greske, valjda, svode na minimum. Sto se tice privatnika, slusao sam Colica na radio b92, skoro, i on kaze da tebi niko nista ne moze da obeca, ne bave se oni pecivom nego rade na ljudima. Ti koji obecavaju, kaze on, nisu svesni okolnosti. Plus, koliko se samo propusta desavalo, i to u skorije vreme, na tim privatnim klinikama.... Na kraju, novac je veoma bitan! Da imam para, otisao bih ovo leto u Kaliforniju 15 dana i operisao bih se tamo, kod poznatih i cenjenih strucnjaka. Salim se, ne mislim da su nasi ljudi manje strucni!! Oduzih ga ja
Voleo bih da nam vise ljudi isprica iskustva iz Zvecanske ili VMA, i njihovih operacija usiju, mozemo novu temu da otvorimo... Verujem da je to dobar izbor!