Klinika za plastičnu i rekon. hirurgiju u Zvečanskoj
Klinika za plastičnu i rekon. hirurgiju u Zvečanskoj
Ima li neko iskustva sa ovom klinikom, doktorima koji tamo rade, cenama operacija itd.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 14, 2011 1:42 am
Re: Klinika za plastičnu i rekon. hirurgiju u Zvečanskoj
u vezi čega? ima ih raznih ali zavisi -ZA ŠTA?
Izvinjavam se, zaboravio sam da napišem.
Interesuje me redukcija (smanjenja) ušne školjke. Da li se rade takve intervencije kod nas?
Pošto to nije toliko česta operacija kao operacija klempavih ušiju, zanima me da li neko zna da li ima neki doktor koji već ima iskustva s tim ili je specijalizovan konkretno za tu vrstu korekcija.
Ili ako je neko već imao neku sličnu operaciju u ovoj Klinici? Svaka informacija bi mi puno značila.
Hvala!
Interesuje me redukcija (smanjenja) ušne školjke. Da li se rade takve intervencije kod nas?
Pošto to nije toliko česta operacija kao operacija klempavih ušiju, zanima me da li neko zna da li ima neki doktor koji već ima iskustva s tim ili je specijalizovan konkretno za tu vrstu korekcija.
Ili ako je neko već imao neku sličnu operaciju u ovoj Klinici? Svaka informacija bi mi puno značila.
Hvala!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 14, 2011 1:42 am
hm, moja supruga operisala tamo rak kože! kao bubuljica, ali -rak!... zeznut. ima tendenciju da se vraća ako i jedna ćelija prođe. operisao je dr zoran jovanović pre oko 6 god. genije i kao čovek (zezator u pravom smislu reči..) i kao doktor! očistio super. nikada se više ništa nije pojavilo! dok je ležala, video sam, dolazile su razne "snaše" iz raznih zadnjih pošta... ono, priprema za udaju! operišu svašta. uši, nos, bradavice... a i puno nesretnika sa "ničim izazvanim" opekotinama. video sam da sve rade stvarno super. ali, to bilo pre oko 6 god. danas, ko zna? moguće operisati zanokticu pa dobiti sepsu... tja.. probaj da guglaš; -plast. hirurgija, operac uha, uva... pošto vidim niko se ne javlja. neko nepoverenje u zdravstvo? čudi me... pozzzzzzzzz
Ok, hvala puno na informacijama!
Cao,
Napravjen je forum za plasticne hirurgije.
Cure dele iskustva i postavljaju slike.
http://*/
Izvolite pridruzite nam se
Puno pozdrava
Napravjen je forum za plasticne hirurgije.
Cure dele iskustva i postavljaju slike.
http://*/
Izvolite pridruzite nam se

Puno pozdrava