Ukoliko koristite CICA CARE silikonske flastere evo dva saveta:
Prvi je da flaster kao i mesto na kome je keloid operete MERIMINIM decijim sapunom (izvinjavam se na reklami) posto recimo ako operete DOVE sapunom (izvinjavam se na ANTI reklami) flaster ce se odlepljivati jer kao da ostane neki tanak sloj sapuna koji ne moze da se opre... doduse tim sapunom koza ce biti glatkija... ali to vam ne radi posao tako da...
Drugi je da flaster (kada god ga ne koristite) vracate na podlugu na kojoj je originalno i bio ili barem zalepite na nesto, ja posto nisam imao podlogu preklopio bih ga i tako "samozalepio"... trajace vam duze... lepice se bolje.
E sad, poceo sam da koristim neku novu kremu koja je za rezultat imala da su se keloidi nekako smeksali i postali elasticniji. Krema je
ringelblumensalbe regina i uopste nije skupa i ima da se kupi cini mi se cak i u maxiju. Evo linka da vidite kako izgleda pakovanje...
http://www.hygi.de/regina_ringelblumens ... 10441.html
E sad krema bi trebalo da je oko 300 dindzi. Da li bi neko da proba pa da uporedimo misljenje? Efekat se postize vrlo brzo, meni je evo posle 3 dana primetna razlika u elasticnosti koze... Ako neko proba bilo bi lepo da javi kakve rezutate je dobio
Pozdrav