Kakva su Vam iskustva sa Klinikom SHO011?
JESTE!
Iako su me neki prozivali,ja ne mogu da ne podelim svoja saznanja sa vama!
Nadm se da cu nekome pomoci!
Ovaj dr radi u stanu koji je registrovan kao ordinacija gde moze da izvodi samo manje hirurske intervencije.Nema pravo da uvodi pacijenta u opstu anesteziju sto je meni ponudio bez ikakvih problema i objasnjenja!Ako to radi on dovodi u pitanje i zivot pacijenta ,a da ovaj to i ne zna.Pa ko je tamo radio ili ce raditi nazdravlje!Bas sam razocarana sto ga nikave inspekcije ne sprece da to radi,nego moram ovako da saznajem tako bitne stvari!
Zelim vam srecu!
Nadm se da cu nekome pomoci!
Ovaj dr radi u stanu koji je registrovan kao ordinacija gde moze da izvodi samo manje hirurske intervencije.Nema pravo da uvodi pacijenta u opstu anesteziju sto je meni ponudio bez ikakvih problema i objasnjenja!Ako to radi on dovodi u pitanje i zivot pacijenta ,a da ovaj to i ne zna.Pa ko je tamo radio ili ce raditi nazdravlje!Bas sam razocarana sto ga nikave inspekcije ne sprece da to radi,nego moram ovako da saznajem tako bitne stvari!
Zelim vam srecu!
Lepota zivota
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
znaci to je taj...
Ne vlim da na ovaj nacin komentarisem necji rad,ali neka ga svi obidju,ima i drugih estskih hirurga!
Svi grese,ali ovaj covek je cudo!Njegove greske su umetnost,samo su pacijenti ludi pa ne primecuju
Svi grese,ali ovaj covek je cudo!Njegove greske su umetnost,samo su pacijenti ludi pa ne primecuju

Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Lido 28, samo da razjasnimo nesporazum.
Nisam te prozivala zato sto zelis da svoja razmisljanja i iskustva podelis sa nama. To je veoma dobro i korisno i po meni je to jedna od svrha ovakvog foruma. Mislim da je veoma znacajna informacija koju si nam ovde dala, a koja se odnosi na nedostatak njegove dozvole za uvodjenje pacijenta u opstu anesteziju kao i kriterijumi na osnovu kojih si stvorila svoje zakljucke o klinici.
Moje primedbe su se odnosila na citanje lekcije zenama koje je ovaj doktor unesrecio. Njima je sasvim dovoljno njihove muke i preispitivanja, trauma koje imaju i brige za buducnost. Na uzbrdici kojom idu ne treba da im se dodaje teret.
Nisam te prozivala zato sto zelis da svoja razmisljanja i iskustva podelis sa nama. To je veoma dobro i korisno i po meni je to jedna od svrha ovakvog foruma. Mislim da je veoma znacajna informacija koju si nam ovde dala, a koja se odnosi na nedostatak njegove dozvole za uvodjenje pacijenta u opstu anesteziju kao i kriterijumi na osnovu kojih si stvorila svoje zakljucke o klinici.
Moje primedbe su se odnosila na citanje lekcije zenama koje je ovaj doktor unesrecio. Njima je sasvim dovoljno njihove muke i preispitivanja, trauma koje imaju i brige za buducnost. Na uzbrdici kojom idu ne treba da im se dodaje teret.
Nesporazum!
Ocigledno da sam pogresno shvacena ,ili sam nesvesno bila agresivna prema tim jadnim zenama,ali zaista ne mogu da razumem da su mu tako lako poverovale,kad mu se vidi da je prava ,kad moram tako da kazem ,palamuda.
Ja,pa ja,pa sve diletanti,pa niko ne valja,pa popravlja tudje greske,on spasilac,vadi kestenje iz vatre....
Kao da su svi od njega ucili,ali nisu savladali gradivo!Kad bi drugi hirurzi culi sta prica klega o njima...Ostali bar nisu toliko blatili druge,a kad neko toliko drugog unizava,znaci da ni sam ne valja!
Iskreno,meni se smucio,ali sam da ne bih podlegla licnom utisku i mozda izbegla zaista odlicnog hirurga,pocela sam da se raspitujem i sve sam vam prenelasto sam saznala!
Pozdravljam vas sve i zelim srecu!Jovanka,Gaudaemus,ako sam vas uvredila,izvinite!
Ja,pa ja,pa sve diletanti,pa niko ne valja,pa popravlja tudje greske,on spasilac,vadi kestenje iz vatre....
Kao da su svi od njega ucili,ali nisu savladali gradivo!Kad bi drugi hirurzi culi sta prica klega o njima...Ostali bar nisu toliko blatili druge,a kad neko toliko drugog unizava,znaci da ni sam ne valja!
Iskreno,meni se smucio,ali sam da ne bih podlegla licnom utisku i mozda izbegla zaista odlicnog hirurga,pocela sam da se raspitujem i sve sam vam prenelasto sam saznala!
Pozdravljam vas sve i zelim srecu!Jovanka,Gaudaemus,ako sam vas uvredila,izvinite!
Lepota zivota
Nesporazum!
Ocigledno da sam pogresno shvacena ,ili sam nesvesno bila agresivna prema tim jadnim zenama,ali zaista ne mogu da razumem da su mu tako lako poverovale,kad mu se vidi da je prava ,kad moram tako da kazem ,palamuda.
Lepota zivota
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 8:34 pm
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
- Kontakt:
lida28, a odakle je informacija da ovaj hirurg ne sme da uvodi u anesteziju?
Jel to proverena informacija ili onako?
Ст&am, nije im tesko naravno, moguce da se neki time bave
Mislim da nije tesko proceniti sta je rezultat operacije a sta je slika iz casopisa. Ja sam svoj sajt (gledaj potpis) napravila bas s takvim ciljem da realni pacijenti postavljaju svoje slike pre i u raznim periodima oporavka. tu nema fotosopa i prevara... barem za sad
ps. ovaj hirurg je uradio operaciju zatezanja stomaka i grudi uz povecanje implantima, iako je tek mesec dana nakon operacije sve izgleda jako dobro.

Ст&am, nije im tesko naravno, moguce da se neki time bave

ps. ovaj hirurg je uradio operaciju zatezanja stomaka i grudi uz povecanje implantima, iako je tek mesec dana nakon operacije sve izgleda jako dobro.
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
- Kontakt:
Kod: Obeleži sve
Re: Kakva su Vam iskustva sa Klinikom SHO011?
Nisam dodatno proveravala,ali mi je jedan hirurg to rekao i potkrepio cinjenicom da ovaj dr,zbog svega sto se o njemu saznaje, poceo da za intervencije kod pojedinih da tako kazem [budza] iznajmljuje salu u nekoj klinici,valjda St Medica.To je proverljivo lako ,ali mene vec mrzi da se bavim ovakim ljudima.Volela bih da nije istina to sto sam cula,jer mi je vise muka od ruznih stvari u profesiji koja bi trebalo da bude najcasnija!
zamislite nekom treba dati u ruke zivot i zdravlje,a umesto da pricam o mogucim komplikacijama,ja saznajem da je doktor prevarant....
Jbm ti ja inspekcije...,da izvinite.
Kad nekog uniste,ondazatvore rdinaciju,a sto ne pre toga!
Ili ako je sve ok,sto posle katastrofe zatvaraju?!
zamislite nekom treba dati u ruke zivot i zdravlje,a umesto da pricam o mogucim komplikacijama,ja saznajem da je doktor prevarant....
Jbm ti ja inspekcije...,da izvinite.
Kad nekog uniste,ondazatvore rdinaciju,a sto ne pre toga!
Ili ako je sve ok,sto posle katastrofe zatvaraju?!
Lepota zivota
Jovanka88,Sta se sa Vama desava?Jeste li ,sad kada je proslo malo vremena ,bolje?Cesto mislim na Vas.Znam kroz kakav pakao prolazite. Ako vec niste, dobro se raspitajte pre nego sto udjete u ``popravku`` Dusanoviceve greske,jer koliko sam ja informisana, to ni malo nije naivno.
Re:
Ajde ne lazi! OK?Kankan napisao:Moja iskustva su veoma pozitivna i ja sam veoma zadovoljna.![]()
Dr Dusanovic me je operisao izuzetno uspesno i zahvaljujuci njegovim spretnim rukama i talentu sada izgledam mladja, lepsa i mnogo sam vise voljena zena.
Moje iskrene preporuke i zelje da nastavi sa uspesima u svojoj profesiji.
Poslala sam Vam pp,pogledajte,molim Vas!gaudeamus napisao:Jovanka88,Sta se sa Vama desava?Jeste li ,sad kada je proslo malo vremena ,bolje?Cesto mislim na Vas.Znam kroz kakav pakao prolazite. Ako vec niste, dobro se raspitajte pre nego sto udjete u ``popravku`` Dusanoviceve greske,jer koliko sam ja informisana, to ni malo nije naivno.
Lepota zivota
gaudeamus napisao:Jovanka88,Sta se sa Vama desava?Jeste li ,sad kada je proslo malo vremena ,bolje?Cesto mislim na Vas.Znam kroz kakav pakao prolazite. Ako vec niste, dobro se raspitajte pre nego sto udjete u ``popravku`` Dusanoviceve greske,jer koliko sam ja informisana, to ni malo nije naivno.
Lepota zivota
gaudeamus napisao:Jovanka88,Sta se sa Vama desava?Jeste li ,sad kada je proslo malo vremena ,bolje?Cesto mislim na Vas.Znam kroz kakav pakao prolazite. Ako vec niste, dobro se raspitajte pre nego sto udjete u ``popravku`` Dusanoviceve greske,jer koliko sam ja informisana, to ni malo nije naivno.
Lepota zivota