HITNO! - konstantno gnojenje iz "rupica"

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
markoBGG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 01, 2013 3:32 pm

HITNO! - konstantno gnojenje iz "rupica"

Post od markoBGG »

Postovani,
Imam problem za koji sam primetio pre tri nedelje. Naime, pojavile su mi se rupice ispod trticne kosti. Imam tri-cetiri rupice. U pocetku, nisam davao paznje tome jer nije smetalo. Kao da nisu bile tu. Medjutim, pre dve nedelje su pocele da gnoje. Ponekad izlazi gnoj, ponekad gnoj i krv. Istiskam jednom dnevno gnoj i to je to. Ne boli. Medjutim, pocelo je sve vise i vise da me boli. Isao sam kod hirurga.
Zakljucak hirurga je da je to "urasla dlaka" i da nije strasno. Dao mi je jedino kliacil da pijem. Kontrola je za deset dana od tada, odnosno u sredu.
Medjutim, od juce su mi se stvorile grudvice u tom predelu, i pojavili su se ogormni plikovi. Niti mogu da sedim, niti da hodam... NISTA! Uzasno boli. Pokusao sam da istiskam gnoj iz toga i umalo nisam se onesvestio. Saljem sliku da vidite kako to izgleda. Kod hirurga idem u sredu na kontrolu. Medjutim, ja pretpostavljam da ce mi on stiskati, a to me uzasno boli. Pacu u nesvst.
Dali je ovo opasno? Mogu da dobijem, ne daj Boze, trovanje krvi?

Pomoc! :(

Slika
Slika[/img]
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: HITNO! - konstantno gnojenje iz "rupica"

Post od elisab »

Javite se Rakic Estetik ordinaciji i dr Vesni RAkic ona je ekspert u tom polju. A imate i temu Synus Pylonidalis pa mozete Vase utiske napisati i tamo, zbog drugih..............
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: HITNO! - konstantno gnojenje iz "rupica"

Post od elisab »

Mozete se javiti na [email protected]
Odgovori