Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.
Dragi svi,
upravo sam uradila popunjavanje gornje usne hijaluronskom kiselinom, 1 cc. nisam htela da bude velika razlika, posto mi se svidja sto mi je donja usna deblja, ali me doktorka ubedila da stavim ceo kubik, umesto pola, kako sam prvo htela. sada mi je malo kriva usna, sa desne strane je malo veca. zanima me, da li je to samo zbog otoka i da li ce se sam hijaloron vec lepo rasporediti i za koliko?
Hvala, pozdrav
Postovani,
sta su vam rekli iz klinike gdje ste bili? uostalom
Postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com dobicete odgovor u roku od 24sata
Pozdrav
hvala na linku, na klinici su rekli da ce vec sutradan da splasne i evo sad je malo bolje ,ali i dalje je velika usna i imam male modrice od uboda. zvala sam jutros doktroku i rekla je da je to normalno i da ce do veceras da se smiri. sad samo cekam...
Ja sam juče stavila 1.2cc hijalurona u gornju usnu i za sada je ok. Za nedelju dana idem na korekciju i tad će mi doktorka staviti i ostalih 0.3cc. Juče je bilo jako otečeno i bolelo me je kad je anestezija prestala da deluje, ali već sada, drugog dana, bol je gotovo prestao, osim na dodir. Sama procedura nije bolna, dobiješ anesteziju na nekoliko mesta u vilici zuba i posle ništa ne osećaš dok ti doktor bode usnu. Ali posle intervencije se stvarno osećaš neprijatno, sve ti je otečeno i crveno (ali da se prekriti puderom), a usne ti budu nekako krute i malo teže pričaš, a naročito je smejanje otežano, ali posle 3 dana navodno svi ti simptomi prođu. Ja, hvala bogu, nisam imala modrice i podlive, ali i to je moguće. Doktorka je pomenula da su mogući i nekakvi deformiteti (jer je tu neki mišić izuzetno jak, nisam taj deo najbolje razumela, možda mišić usne, nemam pojma) i zato valjda ostavlja tih 0.3cc da dođeš posle nedelju dana na korekciju. Inače, u pitanju je hijaluron pod nazivom Jalupro ili tako nešto od nekog italijanskog proizvođača. Eto to je moje iskustvo za sada. Inače, ovo pišem u trenutku kada mi ističe drugi dan od intervencije, a kako će se stvari posle odvijati videćemo...
Od hijalironskih filera preporucujem Teosyal, konkretno za usne Kiss, komforni za primenu, odlicna igla, ne boli, kvalitet vrhunski i trajanje ubedljivo najduze od svih filera.
Moje iskustvo je najbolje sa Croma filerima/jedan od tri registrovana hijaluronska filera kod nas/.Odlicni su,dugo traju,provereni i kvalitetni,bez alergijskih reakcija i gromuljica,najbolji odnos cena/kvalitet.
Prvo sam isprobala na sebi,a onda redom-drugarice,rodjaci,prijatelji....i svi zadovoljni
Imam mladez pored nosa sirine0.7mm,klima se dosta dobro.Interesuje me da li on moze da se odstrani?Da napomenem iz njega zna pomalo iz jako sitnih rupica izaci po malo belog,ko iz sitne bubuljice.Sme li se takav mladez ukloniti?
Naravno da moze. To je rutinska hiruska intervencija koja se sprovodi u lokalnoj anesteziji. Zakazite pregled kod plasticnog hirurga.
Ovo je tema o hijaluronskim filerima, pa molim forumase da se u ovom odeljku vratimo na diskusiju o filerima... a o mladezima mozemo otvoriti novu temu ako je vec nema. Pozdrav svima.
Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od preparata ali i onoga ko priza usluge, tj da li je to plasticni hirurg, kao sto bi i trebalo da bude, uvek i bez izuzetka, ili dermatolog ili vec neko drugi. A opet, cene su se koncentrisale oko nekih vrednosti koje su znacajno manje nego u evropskim zemljama, a to bi bilo za 1 ml hijalurona oko 250e, sa manjim razlikama gore-dole. Sedacan pozdrav!