dobri plasticari na vma?
dobri plasticari na vma?
zna li neko?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam ex pacijent sa VMA i mogu samo reći da su svi na plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji superiška,počev od sestrica,koje se maksimalno trude i više nego što to zahtijeva posao,pa do ljekara i tehničara.Svaka čast,osvjetlali su obraz medicinskoj struci.A,takvih je,zaista malo.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
Reci mi koji si hirurski zahvat imala na vma?evo mene napisao:Ja sam ex pacijent sa VMA i mogu samo reći da su svi na plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji superiška,počev od sestrica,koje se maksimalno trude i više nego što to zahtijeva posao,pa do ljekara i tehničara.Svaka čast,osvjetlali su obraz medicinskoj struci.A,takvih je,zaista malo.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Kao prvo,NIKOME nisam dala novac ni ispod žita,niti bilo kako.Ja sam samo napisala svoje iskustvo,a nemam nikakav interes da lažem.
Na VMA sam liječena od 2000.godine.Operisala rak dojke,zatim bila na terapiji(radio i hemo ),zatim 2003.kada su mi ljudi bukvalno spasili život,da ne umrem od sepse,koja je posljedica ginekološke operacije(koja nije urađena na VMA).2006.mi je amputirana druga dojka i urađena rekonstrukcija obe.2007.je urađeno presađivanje kože sa desne ruke,na dojku.da ne spominjem kontrole kod moje dr Tankosuć,hematologa.Žena je vanserijski čovjek i ljekar,tako da i sada idem kod nje na kontrolu,iako sam u drugoj državi.
Pozdrav forumašima.ne gubite nadu da još uvijek ima ljekara koji su LJEKARI,a ,srećom oni koji nisu zaslužili tu titulu,nisu u većini.
Na VMA sam liječena od 2000.godine.Operisala rak dojke,zatim bila na terapiji(radio i hemo ),zatim 2003.kada su mi ljudi bukvalno spasili život,da ne umrem od sepse,koja je posljedica ginekološke operacije(koja nije urađena na VMA).2006.mi je amputirana druga dojka i urađena rekonstrukcija obe.2007.je urađeno presađivanje kože sa desne ruke,na dojku.da ne spominjem kontrole kod moje dr Tankosuć,hematologa.Žena je vanserijski čovjek i ljekar,tako da i sada idem kod nje na kontrolu,iako sam u drugoj državi.
Pozdrav forumašima.ne gubite nadu da još uvijek ima ljekara koji su LJEKARI,a ,srećom oni koji nisu zaslužili tu titulu,nisu u većini.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
ja sam kod njega radila povecanje grudi, 2005. godine. jako sam zadovoljna njegovom profesionalnoscu, osobljem, tretmanom, konsultacijama, kontrolama... vrlo profesionalan lekar.bella napisao:Ja sam cula da je dr Marijan Novakovic jako dobar.
radi i na privatnoj nekoj klinici na nbg, tamo sam bila na jednoj kontroli, a operaciju sam radila na vma.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 5:14 pm
Spisak privatnih klinika
Marijan Novaković se bavi privatnom praksom, spisak ostalih hirurga možete naći na :
http://www.plk.org.yu/licence/hirurgija.htm
http://www.plk.org.yu/licence/hirurgija.htm
Panicar
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 9:59 am
[quote="daredevilboy"]govorimo o istom vma?
mozhda su ok ako ih naterate da urade bilo shta
pod uslovom da im ne date pare ispod zhita[/quote]
ja sam imala operaciju nosa na OtoRinoLaringologiji na VMA i jako sam zadovoljna. osoblje je bilo super i nisam im dala nikakve pare. Kada sam dolazila na kontrolu donela sam sestrama na odeljenju bombonjeru jer su stvarno bile super super prema meni. znachi to je bio znak moje zahvalnosti koji one nisu ni ochekivale, niti trazile.... Doktor Bijelic je isto bio jako pazljiv i dobar. Sve u svemu, jako sam zadovoljna. Kada bih sada trebala da donesem odluku gde cju se operisati uvek bih optishla na VMA pre nego u neku privatnu kliniku, jer ne daj Boze da neshto krene naopako bolje je biti u ustanovi koja ima struchnjake iz svih oblasti medicine, nego kod nekog hirurga koji je od stana ili kucje napravio "bolnicu" i radi u mnogo gorim uslovima nego doktori na VMA.
mozhda su ok ako ih naterate da urade bilo shta
pod uslovom da im ne date pare ispod zhita[/quote]
ja sam imala operaciju nosa na OtoRinoLaringologiji na VMA i jako sam zadovoljna. osoblje je bilo super i nisam im dala nikakve pare. Kada sam dolazila na kontrolu donela sam sestrama na odeljenju bombonjeru jer su stvarno bile super super prema meni. znachi to je bio znak moje zahvalnosti koji one nisu ni ochekivale, niti trazile.... Doktor Bijelic je isto bio jako pazljiv i dobar. Sve u svemu, jako sam zadovoljna. Kada bih sada trebala da donesem odluku gde cju se operisati uvek bih optishla na VMA pre nego u neku privatnu kliniku, jer ne daj Boze da neshto krene naopako bolje je biti u ustanovi koja ima struchnjake iz svih oblasti medicine, nego kod nekog hirurga koji je od stana ili kucje napravio "bolnicu" i radi u mnogo gorim uslovima nego doktori na VMA.
privatna praksA?
Vidim da dr Novakovic radi u privatnoj klinici. Da li neko mozda zna ime klinike?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Re: dobri plasticari na vma?
Dr Bane Piscevic, plasticni hirurg
Odlican strucnjak!
Odlican strucnjak!