Asimetrija lica
Asimetrija lica
Imam prilicno asimetricne obraze... onako, jedan je obliji, a drugi uvucen. Interesuje me moze li se to ujednaciti nekako nekom operacijom, i uopste u koju granu medicine to spada: rekonstruktivnu estetsku ili maksilofacijalnu.
A mozes li mi reci nesto vise o tome. Mislim na cenu na privatnim klinikama a i u drzavnim. Predpostavljam da je u drzavnim jeftinije ili se mozda i ne placa ako imas uput.
A interesuje me i kako se operacija izvodi. Na koji nacin oni ubace taj implant, mislim jel' ostane neki oziljak na licu ili kako...
A interesuje me i kako se operacija izvodi. Na koji nacin oni ubace taj implant, mislim jel' ostane neki oziljak na licu ili kako...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
As. lica
Nisam siguran za cenu, sudeci po obimu intervencije nebi trebalo da bude vise od 700e. Rez ne bi trebalo da se vidi jer obicno ide u regiji uha i kraja mandibule (donje vilice). I u drazavnim ustanovama se placa, barem je tako na VMA, bez obzira na uput, jer je operacija estetska. Pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 11:56 am
Re: Asimetrija lica
I ja imam asimetiju lica. Obratila sam se masilofacijalnom hirurgu dr. Živoradu Nikoliću. Baš sutra idem da zakazem operaciju, a ne bi trebala da kosta tako su mi bar rekli.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 8:19 pm
U kojoj bolnici? I ja takodje imam asimetriju lica i zelim to da resim.draganamarko napisao:I ja imam asimetiju lica. Obratila sam se masilofacijalnom hirurgu dr. Živoradu Nikoliću. Baš sutra idem da zakazem operaciju, a ne bi trebala da kosta tako su mi bar rekli.
ja samo mogu da vam preporucim doobrog hirurga
ja cu za para dana da radim usi kod njega