Ljudi napunio sam 17 godina i visok sam 187cm.
Visina oca 190 majke 169.
Da li bih mogao da porastem barem jos nekih 3 4 cm?
Visina
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Visina
Могао би, али шта ће ти то у животу?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 23, 2018 12:16 pm
Znaci mi zato sto treniram rukomet.
Takodje me zanima ako bi neko mogao da me uputi do koje godine se otprilike raste.
Takodje me zanima ako bi neko mogao da me uputi do koje godine se otprilike raste.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Расте се чак и до 24 године живота.
Тих пар центиметара су потпуно небитни. Много је важније да набациш челичне трбушњаке и експлозивност. Ако хоћеш да будеш најбољи мораш много да тренираш, много више од онога што те терају. Нажалост то мораш сам да радиш и добро научиш теорију јер тренери нису заинтересовани а немају ни довољно знања. И на крају, много тога мораш да се одрекнеш: алкохола, журки, пијанки, цигара, излазака, нередовног спавања, произвољне исхране итд. Ако мислиш да ће те неколико центиметара спасити онолико одрицања - грдно се вараш. Ако хоћеш да будеш неки просек или испод, то је друга ствар.
Тих пар центиметара су потпуно небитни. Много је важније да набациш челичне трбушњаке и експлозивност. Ако хоћеш да будеш најбољи мораш много да тренираш, много више од онога што те терају. Нажалост то мораш сам да радиш и добро научиш теорију јер тренери нису заинтересовани а немају ни довољно знања. И на крају, много тога мораш да се одрекнеш: алкохола, журки, пијанки, цигара, излазака, нередовног спавања, произвољне исхране итд. Ако мислиш да ће те неколико центиметара спасити онолико одрицања - грдно се вараш. Ако хоћеш да будеш неки просек или испод, то је друга ствар.
-
- Novi član
U vezi rasta sam hteo da pitam jos nesto.
U zadnjih godinu dana sam porasao oko 6 cm a predprosle oko 5 cm.
Da li ce se i ove godine, kod mene nastaviti, intenzivni rast barem jedno 3 cm posto mi otac kaze da je i on nastavio da raaste intenzivno u sedamnaestoj?
U zadnjih godinu dana sam porasao oko 6 cm a predprosle oko 5 cm.
Da li ce se i ove godine, kod mene nastaviti, intenzivni rast barem jedno 3 cm posto mi otac kaze da je i on nastavio da raaste intenzivno u sedamnaestoj?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нажалост нема правила. Интензитет раста зависи од гена али зависи и од исхране и количине стреса.
-
- Novi član
Ljudi dajte jos neko miljenje!!!
-
- Novi član
Ljudi molim vas dajte jos neko misljenje sta vas kosta!!!!!!