Pozdrav.
Imam 29 god i duže vreme imam temperaturu 37,2 koja nestaje i varaća se na svakih dva dana i sve to prati uvećanje limfnih zlezdi na vratu sa desne strane jedno 3,4 koje su u buketu i na desnoj preponi pravolinijski 3.
Uradio testove na mononukleozu i i kompletnu krvnu sliku + Leuk.formulu sve u redu.Pregled pluća i snimak ok.Urin ok.Bio kod hematologa i on mi je našao sproblem stafilokoke i da mi je da pijem Galdrox lek od 500 mg međutim ja i dalje sumnjam na sve i svašta,i svašta i pada na pamet da može da bude.Sutra idem da uradim UV stomaka i da uradim testiranje na Toxoplasmu.Imam mačku u kući da napomenem.
Može li rezultati krvi pokazati da je sve u redu,struktura krvi i sve ostalo a da opet imam nešto ne daj Bože..koliko da brinem?
Hvala unapred
Uvećane limfne zlezde
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 27, 2009 3:57 pm
Re: Uvećane limfne zlezde
UV stomaka nalaz uredan nema ni naznaka da postoji bilo šta.A i dalje imam temperaturu koja nikako ne prelazi 37,3.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa sacekaj rezultate testa na toxoplazmu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 27, 2009 3:57 pm
Sačekaću ali polako dižem ruke od brige a i od lekara....nastaviću laganica i ovako
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 11:15 am
hmmm...ovako...treba mi misljenje nekog ko se dobro razume.....mom decku su pre nekih nedelju dana iskocile tri kuglice sa leve strane vrata...od tada ga mnooogo bole...bude mu ok tokom dana i onda odjednom mu se slosi,nema snage ni za sta i krenu bas da ga bole te kuglice....bio je kod doktora,vadili su mu krv,rekli su mu da su mu naduvene zlezde i da mozda ima neki virus....poslali su ga da snimi to i taj snimak su poslali negde dalje,predpostavljam nekom specijalisti.....da li neko zna o cemu se radi?jel to moze da bude nesto opasno..?
Trba mi: veličina kuglica, tačan položaj, da li su bolne na dodir, da li su pokretljive ispod kože ili su vezane za nju, da li je koža iznad njih topla i crvena.
Najstrašnije bolesti obično ne kreću ovako akutno, već lagano, skoro neprimetno i podmuklo.
Kakav snimak?
Najstrašnije bolesti obično ne kreću ovako akutno, već lagano, skoro neprimetno i podmuklo.
Kakav snimak?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 11:15 am
...isao je na dalja ispitivanja i primio je poziv od specijaliste i rekli su mu da nisu zlezde u pitanju vec ciste koje su se napunile tecnoscu....i dobio je antibiotike i ako se ne povuce hirurski ce mu odstraniti...hvala Bogu nije nista ozbiljno....