Utice li hipotireodizam na turdnocu???

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mirjana seattle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 08, 2007 6:23 am

Utice li hipotireodizam na turdnocu???

Post od mirjana seattle »

E hej evo i mene sa mojom pricom i nedoumicama!!
Imam 22 godine i nikada do sada nisam imala prolema sa tiroidnom zljezdom niti je ko u porodici ,ali nakom preseljenja u SAD su poceli da se javljaju prvi simptomi.Nisam znala da je zljezda u pitanju nego sam mislila da se organizam privikava na nove klimatske uslove i ostalo...pocela sam da dobijam na kilazi(6kg) :-? a nisam jela skoro nista (samo voce i povrce) i vidjela sam koliko se zljezda uvecala,nakon svih anliza dijagnostifikovali su mi hipotireodizam i samo toliko su mi rekli.Ne znaju zasto i kako, samo se tako desilo i sada pijem Levothyroxine 0.05 MG svako jutro po jednu tableticu!
Ono sto me muci je da lli cu moci da povratim normalnu kilazu i da li cu mozda imati problema u slucaju da zelim da ostanem u drugom stanju?? :)
Hvala unaprijed!! :)
Odgovori