Molila bih doktora,endokrinologa da mi da savet vezan za povisen TSH koji je 7,24 T3 je 1,6 a T4 je 88 odredjen datuma 24.10.2008.....
Endokrinolog mi je prepisala Euthyrox od 50mcg,koji pijem vec 13 dana(pocetak 21.11.2008.)
U medjuvremenu su mi stigli nalazi S-ANTI-TG:759,6 IU/ml i S-ANTI-TPO: 108,5 IU/ml....
Molim Vas da mi kazete,da li je taj nalaz alarmantan,jer tek 20.januara idem opet na pregled kod doktorke?! Uplasena sam!
Prilikom odredjivanja terapije Euthyrox NAPOMINJEM nije mi radjen ni ultra zvuk niti ponovno odredjivanje TSH!!
Napominjem takodje,da sam prve simptome zamaranja,bolova u celom telu osetila jos sredinom decembra 2007.god.a da smo tek krajem oktobra ove godine otkrili da je u pitanju Stitna Zlezda.
Molim Vas da mi hitno kazete sta predstavlja taj poviseni S-ANTI i da li je alarmantno? Nestrpljiva i uplasena,HVALA
tsh 7,24 i sedam puta povisena antitela
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 6:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
tsh 7,24 i sedam puta povisena antitela
nestrpljiva i znatizeljna
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
S-ANTI-TG je antitelo kojim Vas organozam zbunjeno napada Vasu stitnu zlezdu. To je znak da imate Hashimoto tiroidiis, autoimunu upalu. Nista retko. Verujte svom endokrinologu i ne brinite.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.