L-Tirozin

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
fiend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 03, 2015 8:18 pm

L-Tirozin

Post od fiend »

Imam 22 godine, bavio sam se fudbalom 10 godina profesionalno i napustio pre 2 godine i od tad nisam imao fizicku aktivnost do pre pola godine, sad sam rekreativac. Primetio sam promene jos pre 8 meseci, intezivno opadanje kose, izgubio sam na misicnoj masi, snazi, izdrzljivosti, memoriji, olako gubim nit - slabija koncentracija. Poceo sam da dizem tegove i radim vezbe snage, pokusavam da se vratim u prethodno stanje, ali bas nesto i ne ide.

-Naisao sam na L- tirozin i pre nego sto ga kupim, zelim da proverim da li je to ispravna opcija. Interesuje me da li ce se telo - hormoni(zlezde), navici pri koriscenju i da posle necu moci bez njega ili je to cist dodatak ishrani? Da li mogu da poremetim normalan(ako je normalan) rad zlezda?
Bio bih Vam veoma zahvalan na odgovoru i savetu.

Izvinite na mojoj nestrucnosti.

Radio sam analizu T4 ( 99.15 nmol/L).
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: L-Tirozin

Post od aaaca »

Морао би да урадиш много више анализа да би елиминисао органски узрок проблема.
fiend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 03, 2015 8:18 pm

Re: L-Tirozin

Post od fiend »

Dabome. Interesuje me kako ce se uzimanje tirozina odraziti na organizam, da li cu moci da prestanem sa koriscenjem bez ikakvih posledica. Da li je to dodatak ishrani kojeg je moguce prekinuti posle nekog vremena kao npr. vitamin B?
Odgovori