stitna zlezda

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Tamara92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 23, 2013 10:36 am

stitna zlezda

Post od Tamara92 »

Imam problem sa stitnom zlezdom,nzm sta da radim , t3 mi je povisen 3.91 T4 je 118.5 i TSH je 4.23...
radjen je ultrazvuk stitne nema nista,a doktorica kaze da je poviseno, jel mi mozete reci sta da radim? Hvala unapred
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: stitna zlezda

Post od aa_aca »

А шта је рекла докторица?
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Tamara92 napisao:Imam problem sa stitnom zlezdom,nzm sta da radim , t3 mi je povisen 3.91 T4 je 118.5 i TSH je 4.23...
radjen je ultrazvuk stitne nema nista,a doktorica kaze da je poviseno, jel mi mozete reci sta da radim? Hvala unapred

Jel mozes da stvavis "ref.range"- inace malo cudna situacija- posto je i TSH povisen sto znaci da mozak naredjuje stitnoj zlezdi da proizvodi jos hormona.
Jel imas nekih simptoma?
Nisu ti proveravali antitela i jos neke hormone?
kasfero srb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 03, 2014 11:43 am

Post od kasfero srb »

www.kasfero.de (kopirani link) , specijalisti za prirodnu medicinu. Preparati: Prirodni stimulansi za pospesenje procesa samolecenja i regeneracije stitne zlezde u oblasti hiper i hipotireoidizma. Cisto prirodni proizvodi.
Odgovori