Patim od “magle u glave” (brain fog) već skoro godinu dana. Da budem precizniji od kad sam počeo da koristim Roakutan. Prilično sam siguran da je zbog toga. Čuo sam da je moguće da mi je štitna žlezda oštećena (što takođe može biti uzrok te magle) zbog tog “leka” pa sam otišao da proverim i rezultati su: tsh - 4,43 (ref vrednosti 0,47-3,41), slobodni t3 4,04 (ref vrednosti 2,25-3,85), t4 14,1 (ref vrednosti 11,43-17,59)
Otišao sam kod endokrinologa, koji je uradio ultrazvuk i rekao je da je sve u redu. Prepisao mi je selenium (selitop) i to je to.
Da li su ovi nalazi toliko bezazleni da će suplement vratiti sve u normalu?
Stitna zlezda i Roakutan
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Stitna zlezda i Roakutan
Штитна жлезда ти ради више него што би требало, што значи да витамини и минерали тешко могу да помогну. Незгодно је што и хипофиза ради више него што би требало а то никако нема логике. То значи да је узајамна веза потпуно поремећена. Било би паметно да одмах прекинеш са Роакутаном па видиш шта ће за неки месец бити са хормонима. Да ли још нешто користиш од лекова?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 09, 2018 1:01 am
Završio sam terapiju pre više od pola godine. Ne koristim ništa više od lekova. Takođe sam i antitela koja su u redu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па испада да ти хипофиза појачано ради иако су хормони штитне жлезде изнад границе. Можда би могао да снимиш хипофизу или шта год с њом може да се ради, не знам.
Да ли много користиш мобилну технологију? Имаш неко зрачење око главе? Да ли у току спавања имаш какве електричне направе око главе?
Да ли много користиш мобилну технологију? Имаш неко зрачење око главе? Да ли у току спавања имаш какве електричне направе око главе?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 09, 2018 1:01 am
Da, koristim. Telefon mi stoji na stolu pored kreveta tako da rekao bih da imam.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Било би добро да елиминишеш изложеност том гигахерцном ЕМГ зрачењу. Док спаваш свакако не смеш ништа да имаш поред себе најмање на два метра па и више - зависи колико уређаја користиш (бежични рутери, телефони итд.).
Мене глава заболи ако више од пет минута телефонирам мобилним телефоном. Неко други може имати неки други ефекат.
Мене глава заболи ако више од пет минута телефонирам мобилним телефоном. Неко други може имати неки други ефекат.