Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Ned Jan 11, 2015 12:51 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 12:31 am
Postovi: 4
Molim vas da mi protumacite ove analize...
FT3-8,2 ( 2-4,25)
FT4-27,8 (7-18)
TSH<0,15 (0,3-5,5)
TG-119 (0-50)
TGAt-48,4 (0-30)
TPOAt<1 (0-70)
TSHRAt-1,9 (0-1)
PTH-27,8 (8-76)
CT-3,5 (0-10)
COR-289 (154-638)
INS-35,6 (4,3-19,9)
PRL-292 (130-700)

Moj doktor je misljenja da moja klinicka slika ne ukazuje na oboljenje Stitne zlezde ali ja imam uvecan puls, povremeno znojenje i nervozu pa vas molim za misljenje u vezi ovih analiza...unapred zahvalna.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Ned Jan 11, 2015 9:06 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 12:31 am
Postovi: 4
Zamolio bih ako neko ima volje da mi analizira navedene rezultate...hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Pon Jan 12, 2015 12:38 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 9473
Имам воље али немам довољно знања. Ваљда ће се још неко јавити.

Колико видим имаш проблема са штитном жлездом, јер је Т4 доста повећан а хипофиза је скроз смањила лучење TSH. Повећан је и TG као и његова антитела. Прочитај ово: http://www.laboratorijskeanalize.com/an ... oglobulin/

Свакако нађи другог ендокринолога.

Осим тога, имаш још неких "алата" за оздрављење: здрав начин исхране, магнети, ...

_________________
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Pon Jan 12, 2015 4:20 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 12:31 am
Postovi: 4
nisam navela da sam pre nepunu godinu imala dve traume u kratkom vremenskom roku i da moj doktor stanje i rezultate vezuje za to...da li je stvarno tako neznam...hvala vam na komentaru u svakom slucaju...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Uto Jan 13, 2015 9:35 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 9473
Па нека везује за шта год хоће али треба да се лечи. Ако се стање само од себе није нормализовало за годину дана, онда и неће. Нешто треба предузети.

_________________
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Uto Jan 13, 2015 4:00 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 12:31 am
Postovi: 4
u pravu ste...zakazala sam pregled u jednoj privatnoj klinici pa cu videti..hvala u svakom slucaju.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Stitna zlezda..dijagnoza i tumacenje nalaza
PostPoslato: Sre Jan 14, 2015 9:09 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 9473
Јави нам резултате.

_________________
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Izdvajamo za vas:


Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: