Nalazim se u Dubaiui treba mi Vasa pomoc...stigla sam pre 4 dana...i imala sam napad panike...radili su mi ekg i test opterecenja,sve je u redu...krv mi je dobra sem stitne kod koje je T3 i T4 smanjen a TSH povecan...zbog toga imam ubrzano lupanje srca i preskakanje...i kad god mi se to desi ja mislim da je infark i da cu da umrem....sada sam smanjila taj osecaj zbog nalaza stitne,ali me grudni kos vec nekoliko dana boli...i to bol pri svemu sto radim,kao dame je neko vezao oko grudnog kosa...meditiram svaki dan,i slusam predavanja preko youtuba ali ki ne pomaze...doktor mi je dao eutirox svako jutro i uvece pred spavanje xanax...al mene brine sada ovo stezanje u grudnom kosu i ne znam sta da radim...kako da se resim svega..pocela sam nov zivot ovde i hocu da ga zivim punim plucima...naravno,nedostaje mi jako porodica,i pogotovo momak,na oojeg kad god pomislim meni se place...inace vec 3 meseca sam u ovom problemu tek sam prekljuce srce svatila da je u redu ali ja i dalje imam neki odvragno cudan osecaj...
Hvala unapred
Stitna zlezda,anksioznost,napadi panike,bol u grudima
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 07, 2017 1:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Stitna zlezda,anksioznost,napadi panike,bol u grudima
Стигла си пре четири дана а већ три месеца си тамо?! И како ти за четири дана урадише све те анализе и дадоше лекове? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 07, 2017 1:03 pm
Stigla sam pre chetiri dana a vec 3 meseca imam simptome anksioznosti,panike i depresije...4 dana imam bol u grudima...a sve to su mi uradili jer radim u toj bolnici pa su nalazi odmah posle probadanja u grudima bili gotovi.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако те стеже у грудима то значи да си претерала са секирацијом и да је почело да се одражава на срце. Пробај да пијеш неки биљни препарат за смирење као што је валеријана.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 17, 2017 2:09 pm
tsh nizak, T3 i T4normalni, ima li razloga za brigu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 17, 2017 2:09 pm
kako mislite ima i nemaaaaca napisao:Има и нема.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пошто је ТСХ низак а Т3 и Т4 нормални, то значи да хипофиза још увек може да контролише штитну жлезду па ова има нормално лучење хормона. Међутим то неће дуго трајати. Брига и секирација су највероватнији узроци таквог стања, а можда и нека јача вирусна инфекција.