Nalazi ce biti krajem nedelje.Molim Vas recite mi da li krvna slika mora uvek da pokaze abnormalnosti sa stitnom zlezdom ili ne?
Unapred Vam hvala i veliki pozdrav!

oljaeha napisao:Uh Majjo ti i ja dosadismo sa nasim antitelima,ali zaista si u pravu.Toliko je slucajeva (i sve ih je vise) da su analize hormona u granicama normale a antitela povisena,sto ukazuje na neko od auto imunih oboljenja stitne zlezde.Ja sam se jako lose osecala mesecima pre nego sto sto sam uradila analize antitela...i sada kada cujem da neko ima iste simptome kao ja a ubedjuju ga da je sve u redu (na osnovu TSH,T3 i T4)...najezim se...jer znam koliko je tesko...i naravno najiskrenije mu predlozim da odradi Anti TPO-At,jer je to jedini nacin za otkrivanje auto imunih oboljenja stitne zlezde.Toliko od mene....ostalo je na doktorima!Pozdrav!
AMZA test sta je to Oljaeha?ontario napisao:Hvala Vam drustvo na savetima jer sve je dobrodoslo.Pitacu ovoga svoga doktora od nedelje ako bude hteo da me posalje dalje na pretrage,a u meduvremenu ce mi biti gotovi nalazi UZ.
Mozda ce tek tada nesto preduzeti posto se jako lose osecam,a on me zavlaci jer kaze ako je krv uredu sta da ti radim.Ma uzas!![]()
Sve cu Vam javiti jer znam da ce nesto biti otkriveno!
Puno pozdrava