rezultati

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mrIronMan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2015 11:32 am

rezultati

Post od mrIronMan »

Pozdrav stigli su mi rezultati krvi i urina
LY# mi je 3.8
MPV je 10.8
bilirubin ukupan mi je 37
te stavke su van normale, prosli put kad sam vadio krv mpv je bio takodje 10.8 a bilirubin je bio 72, nikakvu terapiju nisam primao
ako bi neko mogao da mi kaze kako da ove stavke dovedem u normalu rezutate cu odneti doktoru cim prodju ispiti jer je tamo vlika guzva a nemam bas puno vremena trenutno.
jedem masnu hranu, slatkise, slaba fizicka aktivnost, malo sna, ponekad akohol(2 puta mesecno )
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: rezultati

Post od aaaca »

Добро си то приметио. Храна је узрок. Почни да водиш здрав живот па ће се и остало нормализовати.
mrIronMan
Novi član
Novi član

Post od mrIronMan »

Hvala na odgovoru
sta treba od hrane da izbegavam kako bi smanjio bilirubini i MPV, koliko sa procitao tumacenja rezultata ono LY# predstavlja postojanje virusne infekcije da li je to nesto opasno? cim prodju ispiti pravac doktor pa teretana/trcanje...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

За постојање инфекције много је важније шта каже седиментација и ЦРП.

Од хране треба да избегаваш баш оно што си написао: масну храну, слаткише, па газирано, месне прерађевине. Има ту доста тога, па би било добро да прочиташ књигу "Алкализуј се или умри" од Теодора Бародија.

Треба да спаваш бар седам сати свакодневно, да се редовно бавиш спортом...
mrIronMan
Novi član
Novi član

Post od mrIronMan »

ok, svi ostali rezultati su u granicama normale. hvala na savetima
Odgovori