nakon izvrsene operacije odmah su nasatali simptomi (vec zapocetog) klimaksa, valunzi za koje sam mislila da su najveci problem u postmenopauzi, ispalo je da su jos i najmanji problem. Za period od dva ipo meseca, koliko je proslo od operacije, zapala sam u takve probleme, da idem skoro svakodnevno u hitnu, sa skokovima pritiska, secera i tahikardije, iako uzimam redovno svu terapiju obzirom da sam dijabeticar na insulinu i da pijem lekove za srce i pritisak (koji se do operacije pojavljivao vrlo retko).
Najgore je to sto u roku od par minuta pritisak skoci na skoro 200, secer ode na 28, a puls na 110. Sve to je naravno praceno gusenjem, drhtavicom i strahom, koji je neizbezan u ovakvoj situaciji (ko se i ne bi uplasio od ovakvog stanja u organizmu).
Za dva dana imam zakazan prijem u bolnicu, na endokrinologiji, da mi ispitaju hormone, a sumnjaju na pojacano lucenje kateholamina. Dok sve ne ispitaju ne smeju da mi daju nikakvu hormonsku terapiju, a meni dotle ostaje da pokusam da saznam sto vise o mom ili nekom problemu koji je slican mom, da bih znala sta sve moze da me ceka i da li ce doci kraj ovim mojim mukama i strahovima za zivot.
Unapred hvala na javljanju
problemi nakon hysterectomie
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 14, 2008 8:37 am