pretjerano znojenje
pretjerano znojenje
Pozdrav, imam problema sa pretjeranim znojenjem vec 4-5 godina unazad me to muci i zaista je neprijatno. Znaci znojenje nije lokalno nego se znojim ispod pazuhe najvise zatim po licu po dlanovima i stopalima a preko ljeta i po preponama. Nisam gojazan prosecne sam gradje. Htjeo sam da pitam da li je neko imao ovakav problem i da li postoji neko rjesenje. Nisam se obracao doktoru ili kome se vec ide za taj problem. Svaka pomoc je dobrodosla. ps slobodno premjestite temu ukoliko sam postavio u pogresan dio foruma .
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: pretjerano znojenje
Колико имаш година?
94 sam godiste
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Рекао бих да ти је знојење на нервној бази. Важно је да пијеш довољно воде. Избегавај газирана, заслађена и енергетска пића.
pa jel ima neko dugotrajno resenje, cisto sumnjam da ce mi to pomoci da rjesim problem
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема.
Када будеш мало искулирао, мање ћеш се знојити. А када ће то бити, ко зна. Психа је чудо. Ако се будеш угојио, знојићеш се још више.
Када будеш мало искулирао, мање ћеш се знојити. А када ће то бити, ко зна. Психа је чудо. Ако се будеш угојио, знојићеш се још више.
eh tesko meni, hvala ti, ako neko ima jos neki savjet neka napise
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знам како ти је. То твоје знојење прилично је локализовано (лице, дланови, стопала, препоне) и баш указује на нервозу. Добро је што ти се не зноје леђа.