Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autor Poruka
 Tema posta: postpartalni tireoiditis? da li je to to?
PostPoslato: Čet Jul 23, 2015 11:34 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 5:44 pm
Postovi: 14
da li neko ima slicno iskustvo ili znanja o ovoj dijagnozi? naime porodila sam se pre dva meseca, prirodnim putem, sve je proslo ok i u trudnoci i u porodjaju i nakon porodjaja... u principu i sad sam ok. ali sam pre 15 dana primetila da su potpuno prestale da mi rastu dlacice pod pazuhom! pretrazujuci google naidjoh na to da je to jedan od simptoma..."Često je neprepoznat jer su simptomi blagi i nalik uobičajenim pojavama postpartalno-letargija , malkslaost , depresija." paa tu i jesam i nisam. po meni - nema porodilje koja nije s tim simptomima, na +40, ako se bavi dojenjem i uobicajenim svakodnevnim aktivnostima- ves, sudje, peglanje...
kod dr mogu tek krajem sledece nedelje, pa sam uz nalaz krvne slike na svoju ruku uradila i tsh i ft4, za svaki slucaj. nalazi su u okviru referentnih vrednosti: tsh 0.87 (0.2-4,2) a ft4 14,18 (12-22). da li bi to moglo biti to, ili ne? ako ne - sta jeste? Ja zaista nikad nisam cula da se nekome dogodila slicna stvar...

unapred hvala!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Izdvajamo za vas:


Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: