Posledice Bazadovljeve bolesti

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Snezana888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 11:12 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Posledice Bazadovljeve bolesti

Post od Snezana888 »

Ima li neko iskustva sa posledicama Bazadovljeve bolesti?? Posledice su vidljive na ocima.
cvetnikola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 10, 2007 11:35 pm

Re: Posledice Bazadovljeve bolesti

Post od cvetnikola »

Snezana888 napisao:Ima li neko iskustva sa posledicama Bazadovljeve bolesti?? Posledice su vidljive na ocima.
Cao ja sam Slavica i vec 12 godina se lecim od Bazedovljeve bolesti. Uz terapiju sam rodila sina Nikolu 2004 bez ikakvih problema, sto se tice ociju meni je od pocetka "uvecano "desno oko i nisam imala drugih problema osim sto mi je od pre godinu godinu i po dana poceo da mi slabi vid na to oko.E sad da li je to posledica bolesti ne znam doktori kazu da moze da krene od Bazedovljeve bolesti ali da se posle problemi sa okom nastavljaju ne vezano za hormone , bas treba ovih dana da idem na neka ispitivanja sto se tici tog probema sa okom koji imam,po cu videti sta ce da bude, javicu se...Toliko zasad od mene!
Odgovori