pojava limfne zlezde

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
darkozr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 1:47 pm

pojava limfne zlezde

Post od darkozr »

Pre dve nedelje pojavila mi se limfna zlezda ( na ultrazvuku debljine 9mm polukruznog oblika kao pola prstena na levoj strani sastava zadnjeg dela lobanje i vrata, stitna zlezda je ok kao i pljuvacne zlezde ali su se pojavile neke manibdule sa obe strane i nuha ). Inace vec sest meseci imam ostecenu sluzokozu usne duplje i grla zbog do tada svakodnevnog koriscenja limunovog soka, ljute paprike... a zadnjih osam godina imam konstantan nizak nivo belih krvnih zrnaca od 3.5 do 4.00 zbog cega sam bio kod hematologa koji je rekao da za sada nije opasno ali da oni neke stvari ne lece. Mnogo sam se uplasio jer limfne zlezde nisu bezazlene, danas sam dao krv i mokracu na analizu kao i bris grla i nosa. Sta bi sve moglo da je u pitanju?
Odgovori