Pozdrav svima. Imam problem sa sestrom koja ima samo 17 godina: problem je poceo pre oko godinu dana; pojavilo joj se malo crvenilo na desnoj dojci koje je kasnije primeceno kao mali cvoric poput zrna pirinca blizu bradavice.Bila je kod doktora i davali su joj da maze neku mast, ta mast joj nije pomogla, tako da joj nije davalo volju za daljim istrazivanjem (sta je to i sta ga je izazvalo). To je tako sedelo nekoliko meseci, i pre neki dan je osetila bol. otisla je kod lekara opste prakse koji je istisnuo gnoj i rekao da je obicna cista. Davajuci joj uput radiologu. Posle pregleda na ultra zvuku radiolog je pronasao "Desni rezanj stitaste zlezde sa izoehogenim nadusom ka gornjem polu, promera 4,75mm x 3,70mm, ali se ne moze ukljuciti i uvecana paratireoidna zlezda." Poslao je kod ginekologa i ginekolog joj rekao da uradi analize hormona. problem je u ovome svi hormoni su u granici normale, samo prolaktin je povisen i iznosi 852,2, ?? sta znaci kada je taj hormon povisen, i kakvo je vase misljenje o svemu ovome? zaboravio sam da pitam posto joj je radiolog rekao da tumor nije, pa me interesuje i to da li tumor moze da se vidi preko ultrazvuka????
unapred hvala
pitanje?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am