Pigmej

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Aelder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2018 5:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pigmej

Post od Aelder »

Haj, svima. Nekoliko godina bolujem od hipotiroide pa su mi svi hormoni takoreci mrtvi. Pijem Tivoral. Malo sam uspela da smrsam. Zanima me mogucnost da vratim svoju vivinu, jer sad ja vise nisam ja. Zna li neko resenje za taj problem. Zna li neko gde je najbolje leciti je, jer u mojoj klinici je haos? Kako da povratim svoju visinu da ne budaem ko chvarak.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pigmej

Post od aaaca »

Колико имаш година?
Aelder
Novi član
Novi član

Post od Aelder »

Imam puno godina. 37, ali neko kaze da to I u tim godinama moze da se resi. Smanjih se abnormalno. kazu da neki somatotropin I genotropin pomazu al su preskupi, Jel ima nekog resenja? Hvala :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Још само да објасниш у ком смислу си се смањила.
Aelder
Novi član
Novi član

Post od Aelder »

Pa s obzirom na neke cudne promene sa hormonima koji su mrtvi, imam osecaj kao da me nesto sabija. Ugojila sam se iako sam oduvek bila mrsava, a visina mi je drasticno opala, nesmem ni da pogledam koliko. Postoje li neke hormonalne tablete da mi se vrati vivina, jer Arginin plus za koji kazu da ima veze sa HGH, tj. Human Growth Hormone (Hormon Ljudskog Rasta) mi ne deluje. Ako ima, bila bih Vam zahvalna da mi javite gde mogu da nadjem i po kojoj ceni.
Thanx
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

У твојим годинама не може да се порасте осим да се истеже кичма и тако врати смањем међупршљенски простор и добије чак по неки центиметар.

Измери се па јави колико си се смањила. Вероватно ниси ништа јер због хормона не може да се смањи висина.
Odgovori