Pare ili ozdravljenje?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
maxmare
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 24, 2016 11:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pare ili ozdravljenje?

Post od maxmare »

Ovako ovaj post pisem da cujem razlicita misljena...
Pre godinu dana kod moje devojke je otkriven Hasimotov sindrom. da nebi dalje duzio malo sam po netu visi vise cackao bunario trazio. Do cega sam dosao je da ima slucajeva gde su koristili plazmaferozu i Ige terapiju i da su u najtezim slucajevima uspevali da pobede autoimunu bolest :D Prosto je pitanje ako su u najtezim slucajevima uspevali da spasu pacijenta zasto se to ne primenjuje i u mnogo laksim? da li je razlog skupoca postupka??? Citao sam jedan postupak kosta oko 800 evra na VMA :o Zanima me sta je tu upitanju????
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pare ili ozdravljenje?

Post od aaaca »

Вероватно је у питању уништавање имунитета па га спроводе тек када је све готово.

Хашимото се одлично лечи Стрептофилом који Галеника одавно не производи због "нерешених имовинских односа".

Препоручујем домаћи препарат који је одличан против вируса. А пошто су углавном вируси узрок разних аутоимуних процеса, ето решења. Само треба бити упоран пар година. Рецепт имаш на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Имунитет.
Odgovori