odnapred blagodaram

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bukika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 27, 2008 4:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

odnapred blagodaram

Post od bukika »

Jas sum od Makedonija,vcera prv pat se zainteresirav za sajtov bidejki mi najdoja problem so prolaktinot. Se nadevam ke me razberete iako pisuvam na Makedonski.Pravev pred nekoj den ispituvajne na prolaktinot i na rezultatite izleze deka e pokacen na 45,40 a referentnata granica e 25 vo labaratorijata kade go praveve ispituvajneto. Na vasiot sajt citam vrednosti za prolaktinot nekade i nad 1000 i malce se zbuniv, pa ve molam da mi objasnite dali ima mesto za zagrizenos bidejki od vcera sum stvarno zagrizena i neznam kade da se obratam.Dali da odam na dotolnitelni ispituvajna ili da ostanam sega zasega na sovetot od mojot genikolog da gi pijam apcinata bromelgam.(ili taka nesto slicno se vikaja) CITAM DEKA I DRUGITE SO VAKOV PROBLEM GIPIELE ISTITE. :-? Jas neznaev deka imam problem so prolaktinot na toa me upati mojot genokolog bidejki se javiv kaj nego zaradi kasnejne na menstrualniot ciklus od 15 dena.Odnapred vi blagodaram za pomosta.Se nadevam na druzejne iako ne sum od Srbija.
bukika
Novi član
Novi član

ve molam dajte nekakov komentar :(((((

Post od bukika »

NAPISAV PORAKA PRED NEKOJ DEN I NIKOJ NE MI DAL KOMENTAR.VE MOLAM DAJTE BAREM NESTO NAPISETE :cry: I ME INTERESIRA DALI POKACENIOT PROLAKTIN MOZI DA BIDE OD STRES ( IAKO MISKLAM DEJA JAS SUM GO NEMALA) I OD KOJ DRUGI PRICINI SE JAVUVA.
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Kontakt:

Post od NikolaK »

Izgleda su svi zaboravili bratski jezik! :D imas na mom sajtu zanimljivih stvari pa pogledaj.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Re: ve molam dajte nekakov komentar :(((((

Post od mikalja »

bukika napisao:NAPISAV PORAKA PRED NEKOJ DEN I NIKOJ NE MI DAL KOMENTAR.VE MOLAM DAJTE BAREM NESTO NAPISETE :cry: I ME INTERESIRA DALI POKACENIOT PROLAKTIN MOZI DA BIDE OD STRES ( IAKO MISKLAM DEJA JAS SUM GO NEMALA) I OD KOJ DRUGI PRICINI SE JAVUVA.
Sa najboljim zeljama da ti pomognem,ako nishta u savetu ili uputima nekom ili nechem ?Nisam u mogucnosti ,jer ne RAZUMEM Makedonski jezik!E sad razumeti se i moze onako poneshto ,ali verovatno trazish pomoc sa struchnim nazivima ,a tu se ne moze lupati bez veze!I verovatno zato ti niko i ne odgovara nit komentarishe?Samo zato a ne zato shto nisi Srbin ili ko vetj?Mislim da si ti trebao ili trebala naci nekog ko zna Srpski jezik i da ti postavi pitanje na Srpskom jeziku ovde?Iz razloga shto bih sigurno vec dobio/la odgovor,od nekog kompetentnog !Ovako na zalost mogu samo da te pozdravim :( !Prijatno
____Pozdrav :)
bukika
Novi član
Novi član

Post od bukika »

Hvala vam punoo :D Ja razumem Srpski jezik pa potrudicu se i da pisem Srpski (ako napravim greskom nemoj da mi se :lol: ).Imam problema sa prolaktinom povisen mi je za 20,40 jedinica, pa trazila sam savjet i nekoj nesta da mi kaze jer stvarno sam bila zagrizena. Dali da radim odmah dopolnitelnja istitivajna ili da pocekam pomoc bromergolo koj sat pijem da ce se sredi prolaktina. doktor mi je rekao da pijem bromergol 45 dana i nakon to da idem na kontrolu. sta vi mislite????jer doktor-genikologa rekao mi je uzrok moglo bi biti stres (iako misim da ja nisam ga imala).Bila sam puno zagrizena ali sada mislim da se malo opustim. Sutra idem na more :D .kod mog decka :lol: .Pozdravljam vas punoooo.
p.c. potrudetese da go naucite barem da go razbirate Makedonskiot jazik. Mnogu e slicen. :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Ma razumem ja ovako kad neko govori :D !Ali reko te strucne savete i nazive mozda trazish ?E tu se nebih usudila!Imash ovde temu kinekologija pa tu postavi pitanje ima i internet lekar i nadam se da cesh dobiti odgovor?A koliko vidim da idesh kod dechka( i to na more :) ) iskreno se nadam da ce on to sam srediti :lol: :lol: :lol: :lol: !Mnogo pozdrava i sve najlepshe ti zelim ,nashe Makedonche ubavo devojche i tebi i tvom dechkicu :wink:
Mislim da sachekash da istekne terapija, bromergol 45 dana i onda da odesh na kontrolu.A u medjuvremenu i tvoj dragi mozda pripomogne :D :D :D ?To je moje skromno mishljenje :P
Odgovori