novi rezultati!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 10:31 pm
novi rezultati!
POsto sam imao uput za polikliniku odradio sam TSH i ATPO i tu, i dobio rezultate koji se, bar na prvi pogled ne slazu sa prethodnim, odnosno pod terapijom, eutiroks 75, tsh se sa 10 spustio na 2.5(od 0,5-5,4) referentne, ali su zato ATPO otisla sa 250 na preko >1000, pri cemu se ja sve losije osjecam! Kakve veze ima porast antitijela i terapija i da li ima veze i sta mi je raditi po tom pitanju? TSH je sad uredan, pa me zanima nastavljam li terapiju zbog porasta antitijela ili to uopste nije povezano!
Re: novi rezultati!
druze,nisam lekar,ali ,imam i ja povecana antitela tj.hasimoto,i meni je jos na prvom pregledu,kada je postavljena dijagnoza, raceno da vise ne merim antitlela jer ce ona svaki put biti sve veca i da se nikada nece smanjiti....ja trenutno jos nisam pod terapijom jer su mi hormoni uredni,a mislim da ti ne bi trebao ni slucajno da prekidas terapiju,narocito sada jer su ti nalazi ok...mislim da anitlela rastu pa rastu ali da to ne treba da te opterecuje jer ce uvek biti tako....inace,stariji si od mene dve godine,samo stp mene krajem sl.meseca ceka operacije st. zlezde....