Nocno znojenje , trazi se resenje ...

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sasav74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 25, 2016 2:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Nocno znojenje , trazi se resenje ...

Post od sasav74 »

Postovani clanovi foruma ,vec oko mesec dana pokusavam da vidim u cemu je problem u vezi sa nocnim preznojavanjem , povremeno i u toku dan , sa nekim naletima vrucine, dali su vezani sa preynojavanje nocu ne znam...Ako postoji neko ko je ima slucne probleme , bio bih mu zahvalan na savetima ... inace covek procita puno informacija na internetu i naravno sebi pripise najgore ... Dosta sam opterecen ovim problemom koji se pojavio iznenada... Inace moj vid nocnog znojenja nije tipa probudim se iz nocnog sna u goloj vodi , vise je probudi me nesto...mada vrlo lose spavam , prakticno zmurim , i onda pocne polako da se pojavljuje na vratu kasnije ramena ,glava i noge , nije to gola voda ali je prisutno. Otkrijem se i presecem to ali desi se poneki put ponovo...
Krenulo je kao dnevno preznojavanje pa se prebacilo i nocu...inace nemam temperaturu iako sam je merio hiljadu puta , utvrdjeno je preko nalaza krvi da imam prisustvo heliko bakt...u zelucu ... Imam utisak da je ona zasluzna mada kazu da nije slucaj ... Analize krvi i stitne zlezde su u optimalnim granicama..Svasta bih jos napisao ali da ne davim vise, u principu svakom je svoj problem najteži
Ne znam ko je od lekara najstrucniji da se bavi ovom tematikom... Hvala na potencijalnim odgovorima...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nocno znojenje , trazi se resenje ...

Post od aaaca »

Може да буде у питању мањак кисеоника тј. свежег ваздуха.
Odgovori