Sve je pocelo naivno, trebao sam da operisem varicocelu i zbog nesto losijeg spermograma uradio sam hormone. Moram da priznam da za svojih evo uskoro 26 godina zivota nisam se toliko potresao kao kad sam video taj spermogram, medjutim i od goreg ima gore. Citao sam da je prolaktin hormon stresa, a u mom zivotu iskren da budem imao sam ga koliko hocete i ne znam od cega je taj mikroadenom nastao.
Ne znam sta mi je ciniti, potpuno sam izgubljen, utripovao sam da necu moci vise nikad u zivotu normalan biti, raditi, imati zenu i decu. Pored svega ovoga ostavila me je devojka posle skoro 2 godine zabavljanja i nije se setila da nazove da pita kako sam....
Zao mi je roditelja, i moguce su 2 stvari, ili da skocim sa nekog mosta a to necu da uradim, ili da se borim sa ovim.
Mikroadenom je 5 mm, dobio sam terapiju dostanex tablete, dva puta nedeljno da ih pijem, lekar je rekao da je to moguce i da se smanji od tih tableta i tako...
Ne znam ni sto ovo napisah, mozda je trebalo na psihologiju, jer sam vise pisao svoje unutrasnje stanje a ne u vezi endokrinologije, al ajd da ne bude da sam omasio skroz, dva dana usred tog stresa nakon vidjenog spermograma prolaktin mi je bio 897, nakon mesec dana radio sam tri puta, i bio je 717, 710, i 660.