Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Treba mi pomoc! Naime,mojoj mami su ustanovili Hasimotov sindrom nedavno i odredjena joj je terapija . Medjutim od kako je pocela da pije taj lek,imala je jednom drasticno povecanje krvnog pritiska. Da li znate da mi preporucite nekog zaista dobrog endokrinologa koji ima iskustva sa ovim sindromom? Hvala Vam najlepse unapred. Sve sugestije su dobrodosle.
Jos jedno pitanje,ne zamerite na neznanju: da li endokrinolog kao lekar je u isto vreme i internista? Mama mi je rekla da je nju pregledao internista. Da li su ti lekari prvo internisti pa tek onda endokrinolozi ili nesto drugacije?
najbolji privatna ordinacija ars medik u beogradu koristili smo njihove konsultacije a i po glasu su najaci u srbiji .za drzavne klinike stvarno neznam.pregled kosta ali je dijagnoza i razgovor sa endokrinologom ipak najvazniji .hasimoto je auto imuna_bolest dali je tako dijagnostikovana?