kortikosteroidi

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Mitic83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2016 3:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

kortikosteroidi

Post od Mitic83 »

interesuje me u kojoj meri gore navedenii lekovi mogu da uticu na sam uticaj testosterona i drugih hormona na razvoj u pubertetu u svakom smislu,gde su gore navedeni lekovi primani u injkcijama pred sam pocetak puberteta,donekle najgora opcija za nekog ko to prima,neko strucan ako nije problem HVALA
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: kortikosteroidi

Post od aaaca »

Никог стручног нема, а кортикостероиди су гадни сами по себи. Ако постоји алтернатива треба их избегавати.
Mitic83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2016 3:33 pm

Post od Mitic83 »

znam da jesu,i da je sve kod njih rizicno sve moze da okrenu naopako,kako kod koga,nadao se da ima nekog strucnijeg da malo opsirnije opise njihov uticaj na uticaj vlasitih hormnona,njihov manjak, eventualno bolkiranje njihovog efekta na razvoj samog organizma u svakom pogledu,HVALA u svakom slucaju pozzzz
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Један мој пријатељ цео живот користи кортикостероиде због проблема са плућима. Није да нема додатних проблема и последица али бар је жив.
Odgovori