Molim za mišljenje i iskustva
Imam usporen rad štitne žlezde TSH 6,39 dobla sam eutirox 50mg
radila sam insulinemiju prvi nalaz 31,2
zatim insulinemiju sa 75g glukoze na 2h i dobila sledeće rezultate
na šte šuk 5 insulin 28
nakon 2h šuk 6,8 insulin 241,2
homa ir 3,70
Da li je ovo normalno i koji je vaš savet
Hvala
insulinska rezistencija
Re: insulinska rezistencija
Poštovana,
vaš lekar opšte prakse će vam dati prve informacije koje trebate znati a potom i vaš endokrinolog po uputu od vašeg ordinirajućeg lekara.To je sve što trebate znati jer labaratoriske analize jesu referentne po metodama kako se rade svuda u svetu ali to ne znači da su simtomi kod svih ljudi isti.Osim toga...znate li da previše znanja šteti telu?Zato nemojte tražiti odgovore ovde na ovom sajtu u forumu već kod doktora.Pozdrav i sve najbolje.
vaš lekar opšte prakse će vam dati prve informacije koje trebate znati a potom i vaš endokrinolog po uputu od vašeg ordinirajućeg lekara.To je sve što trebate znati jer labaratoriske analize jesu referentne po metodama kako se rade svuda u svetu ali to ne znači da su simtomi kod svih ljudi isti.Osim toga...znate li da previše znanja šteti telu?Zato nemojte tražiti odgovore ovde na ovom sajtu u forumu već kod doktora.Pozdrav i sve najbolje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
"Превише знања штети телу"?! Откуд то?!
И ко је тај ко може да каже шта је превише?
Везано за успорен рад штитне жлезде, да ли су рађена антитела?
И ко је тај ко може да каже шта је превише?
Везано за успорен рад штитне жлезде, да ли су рађена антитела?
Pa Ti se pozivaš na Boga i kako pišu ljudi sa kojima si kontaktirao pretiš Božijim kaznama...pa bi stoga morao znati da je to napisao jedan od Apostola u svojim poslanicama.A on je lečio ljude,nije ih zamajavao.A u dalju polemiku ne bih sa tobom jer je to gubljenje vremena...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нико не може да ти забрани да лупеташ и лажеш о мени, а мени не пада на памет да се упуштам у доказивање.
Само напиши где се то спомиње у Библији.
Само напиши где се то спомиње у Библији.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 27, 2019 1:19 pm
Nismo ovde da se raspravljamo u vezi Biblije ima sajtova u vezi religije. Posto je ovo tema inzulinske rezistencije imam jedno pitanje a to je da mi se rastumaci hormon rezistin. Odakle potice i njegova uloga na gojaznost i inzulinsku rezistenciju. Postoji jako mnogo poprecnih misljenja u vezi ovog hormona.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нисам се бавио том проблематиком али једна моја другарица јесте и притом нашла прилично другачије информације од оних које се могу добити од лекара. Углавном, спустила је свој шећер у нормалу само регулацијом исхране и физичком активношћу.