Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Hipotireodizam - Hasimoto - da li je ovo moguce
PostPoslato: Pet Okt 23, 2015 3:57 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Nov 05, 2009 4:42 pm
Postovi: 5
Pre oko mesec dana utvrdjeno mi je da imam hronicnu upalu stitne zlezde. Takodje godinama imam vitiligo.
Rezultati su bili sledeci
TSH 32.868 (0.350-5.500)
FT4 11.08 (11.50-22.70)
ANTI TPO 302.6 (0.0-60.0)

Prepisan mi je eutyrox 50. Posto sam osetila simptome prekomerne doze (nesanice, tahikardije, vrucina) opet su mi provereni hormoni i rezultati su sada
TSH 5.380
FT4 14.93
FT3 4.01
i doza mi je sada smanjena.

Mene zanima sledece:
1. Da li je moguce da se rezultati ovoliko dobri u odnosu na rezultate pre samo mesec dana? Doktor mi je rekao da sam dobro odreagovala na lek, ali opet u meni postoji sumnja...

2. Od kako sam pocela da koristim eutyrox boja na delovima prekrivenim vitiligom je pocela da mi se vraca i to bas dosta. Nikada ranije mi se boja nije vracala osim kada sam mesecima bila izlozena suncanju. Sada nije imalo od cega jer se suncala nisam, i to bas od kada sam pocela da koristim terapiju. Doktor tvrdi da to nije od toga. Sta vi mislite? Da li je neko imao slicnih iskustva?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Izdvajamo za vas:


Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: