Hašimoto i hipotireoza, opadanje kose

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ana22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:06 pm

Hašimoto i hipotireoza, opadanje kose

Post od ana22 »

Pre mesec dana mi je postavljena dijagnoza hašimoto i hipotireoza. Počela sam da pijem letrox. Od pre dva meseca mi opada jako kosa. Interesuje me da li neko ima takvo iskustvo u vezi sa pomenutim bolestima. Pitala sam endokrinologa šta da radim, a on je rekao da sačekao nekoliko meseci, pa da se onda obratim dermatologu.
ana22
Stalni član
Stalni  član

Post od ana22 »

Da li to niko sa hipotireozom i hašimotom nema probleme sa opadanjem kose osim mene ili niko nije našao rešenje za taj problem?
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Meni opada, ali nisam našla rešenje, a nisam ga ni tražila (ali ja još uvek nisam pod terapijom, samo mi je dijagnostikovan hasimoto).

Pozz, majja
ana22
Stalni član
Stalni  član

Post od ana22 »

Meni je pre tri godine rečeno da imam hašimoto. Ove godine sam "unapređena" u - doživotno piti letrox.
novosadjanka1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 02, 2008 7:27 pm

Post od novosadjanka1 »

Opadanje kose sam ublazila rougj kapsulama i marbo losionom i samponom.
ana22
Stalni član
Stalni  član

Post od ana22 »

Nažalost meni ti preparati nisu pomogli. Šta sve nisam do sada probala. I vishy ampule, fitoval i nutrival kapsule, B vitamin, folna kiselina, tinktura od koprive... :roll: To sa hormonima je baš zeznuto, nije kao ono sezonsko opadanje kose. I sada se kljukam raznim vitaminima. Ma, pijem sve i svašta na šta naiđem na Internetu da može da pomogne.
milićc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 02, 2008 12:51 am

Post od milićc »

i ja imam problem sa opadanjem kose.Bila sam u jednoj ambulanti alternativne medicine.Rekli su mi da snimim štitnu i nadbubrežne žlezde pa da dodjem.Tamo sam primetila dosta ljudi koji su zadovoljni i kažu da su se izlečili.Ako mi pomognu javiću vam ...
Odgovori