Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Pre mesec dana mi je postavljena dijagnoza hašimoto i hipotireoza. Počela sam da pijem letrox. Od pre dva meseca mi opada jako kosa. Interesuje me da li neko ima takvo iskustvo u vezi sa pomenutim bolestima. Pitala sam endokrinologa šta da radim, a on je rekao da sačekao nekoliko meseci, pa da se onda obratim dermatologu.
Nažalost meni ti preparati nisu pomogli. Šta sve nisam do sada probala. I vishy ampule, fitoval i nutrival kapsule, B vitamin, folna kiselina, tinktura od koprive... To sa hormonima je baš zeznuto, nije kao ono sezonsko opadanje kose. I sada se kljukam raznim vitaminima. Ma, pijem sve i svašta na šta naiđem na Internetu da može da pomogne.
i ja imam problem sa opadanjem kose.Bila sam u jednoj ambulanti alternativne medicine.Rekli su mi da snimim štitnu i nadbubrežne žlezde pa da dodjem.Tamo sam primetila dosta ljudi koji su zadovoljni i kažu da su se izlečili.Ako mi pomognu javiću vam ...