Hashimoto, cvorovi,operacija???

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

dsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 10:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Hashimoto, cvorovi,operacija???

Post od dsara »

Ipak sam dosla do Dzodica,izjalovilo mi se sa dr Ignjatovic.Ako imas kakav savet javi please!Saljem ti pp
gaga968
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 10:16 am

Post od gaga968 »

dsara napisao:Ipak sam dosla do Dzodica,izjalovilo mi se sa dr Ignjatovic.Ako imas kakav savet javi please!Saljem ti pp
samo bey nerviranja operacija je laka iylayis ya 5 dana a ustajes posle par sati . malo ce te boleti grlo kad gutas ali pijuckaj malo cesce vodu i to je to. ja sam imala problema sa stolicom i bila sam malo duye bez hormona pa sam se osecala umorno ali je sada sve ok.
zanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 21, 2009 10:03 am

Post od zanna »

za dsara: Ovde sam procitala da ste Vi dosli do dr Dzodica. Moze li, molim Vas, savet kako doci do dr Radana Dzodica? Na pp ako imate kakav kontakt ili kao objasnjenje (gde se moze do njega,....) Ja bezuspesno tragam za njim vec neko vreme, ali nikako ne uspevam da dodjem do njega. Hvala Vam punoooo unapred!

Ponovicu isto za sve koji znaju kako doci do dr Dzodica: Molim Vas za savet kako doci do dr Dzodica?
Hvala najlepse:)
Odgovori