ginekomastija

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bojan011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:15 am

ginekomastija

Post od bojan011 »

Ljudi,pozdrav!
Ja sam takodje operisao grudi,imam 26 god,veliki je to problem i muka!Hormoni su mi u redu,ali POVECANE GRUDI su mi ostale jos iz puberteta.Proslo je 7 meseci od operacije.....osecam se mnogo bolje,mogu slobodnije da nosim garderobu.....ali jos uvek nije to to...ako me razumete sta hocu reci.
Operacija je izvedena o.k bradavice su mi smanjene,cak i vise nego sto treba,pa su uvucene(ranije bile ispoljene)!!!!Pojavio se novi problem,bradavice su korigovane ali masne naslage(salo) na grudima je i dalje ostalo....tako da nije bas prijatan prizor i osecaj.Vezbam povremeno,ali bez vecih rezultata.........
Ukoliko imate neki savet, bio bih zahvalan!Ujedno ako mogu nekako pomoci ,svojim iskustvom i primerom...slobodno pitajte!
SOLO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 3:53 pm

Post od SOLO »

I JA IMAM ISTI PROBLEM OPERISO SAM GRUDI 94 I BILO JE NORMALNO DO 99 PA SE PONOVO VRATILO JBG. AL SAM SE SAD ZAREKO DA CU TAJ PROBLEM DA RESIM SKROZ
bojan011
Novi član
Novi član

Post od bojan011 »

Kako je to moguce?Mislim da se povrate?
Mislis na bradavice ili grudi?Kako mislis sada da uradis?Pozdrav.
California
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 2:46 pm

Post od California »

bradavice je ne moguce ponovo da ti se uvecaju tj. da ti se povrati ginekomastija jer ti je zlezda izvadjena iz njih i nema sta ponovo da ti se povrati ako me kapirate...

vas problem je u debljini,a ona se moze resiti mrsavljenjem ako to ne uspe onda vam nista ne preostaje nego hirursko skidanje masnog tkiva,poz ;)
bojan011
Novi član
Novi član

Post od bojan011 »

I ja mislim da je tako......California je u pravu! :lol:
Nemojte ljudi da me plasite.....mislim da je potrebno vezbati,vezbati,vezbati i stvar je gotova.
Svakome bi preporucio operaciju!U svakom slucaju bolje je nego ranije!
Odgovori