Isla sam privatno kod dr Trbojevica u Ars Medicu u Tomasa Jeza. Medjutim on tamo vise ne dolazi i ne javlja se, a na klinickom centru su mi rekli da ne zakazuju za njega jer je pun do kraja marta i tek ce tada dati novi raspored.
Zna li neko gde je on i da li mozda radi negde drugde privatno, potrebna mi je kontrola i stvarno ne znam sta da radim.
Gde je dr Trbojevic?
Re: Gde je dr Trbojevic?
[quote="opticica"]Isla sam privatno kod dr Trbojevica u Ars Medicu u Tomasa Jeza. Medjutim on tamo vise ne dolazi i ne javlja se, a na klinickom centru su mi rekli da ne zakazuju za njega jer je pun do kraja marta i tek ce tada dati novi raspored.
Zna li neko gde je on i da li mozda radi negde drugde privatno, potrebna mi je kontrola i stvarno ne znam sta da radim.[/quot
DOKTOR TRBOJEVIĆ JE ČETVRTKOM NA ENDOKRINOLOŠKOJ KLINICI UKLINIČKOM CENTRU I TADA RADI PUNKCIJE, PA TAKO POKUŠAJTE DOĆI DO NJEGA....SREĆNO
Zna li neko gde je on i da li mozda radi negde drugde privatno, potrebna mi je kontrola i stvarno ne znam sta da radim.[/quot
DOKTOR TRBOJEVIĆ JE ČETVRTKOM NA ENDOKRINOLOŠKOJ KLINICI UKLINIČKOM CENTRU I TADA RADI PUNKCIJE, PA TAKO POKUŠAJTE DOĆI DO NJEGA....SREĆNO
Veris, je'l to Interna B ili bas Klinicki centar i da li mozda znas vreme kada je tamo? Ja radim i zaista mi nije zgodno da izlazim sa posla ... zato sam najvise isla privatno.
A kad sam zvala da regularno zakazem, sestra je bila neljubazna i rekla da nema zakazivanja do daljnjeg jer je sve puno.
Stvarno glupa situacija, da ga vrebam kad izadje iz kola ili sta? Ako je to cetvrtkom na Internoj B, ne znam kako se tamo ulazi, posto mi je sestra koju sam zvala rekla da tu ne prima pacijente, tu su valjda oni koji leze... nisam sigurna.
Molila bih te za malo vise detalja. Hvala puno.
A kad sam zvala da regularno zakazem, sestra je bila neljubazna i rekla da nema zakazivanja do daljnjeg jer je sve puno.
Stvarno glupa situacija, da ga vrebam kad izadje iz kola ili sta? Ako je to cetvrtkom na Internoj B, ne znam kako se tamo ulazi, posto mi je sestra koju sam zvala rekla da tu ne prima pacijente, tu su valjda oni koji leze... nisam sigurna.
Molila bih te za malo vise detalja. Hvala puno.
Da li znate gde sad aradi privatno dr Trbojevic?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 10:35 am
Ponovila bih pitanje....gde sad radi dr.Trbojević privatno? Da li je neki lekar sklon prirodnim hormonima?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 11, 2014 10:57 pm
Prof. Boza Trbojevic ove godine odlazi u penziju, tako da se za njega uopste ne moze zakazati u KCS.