Endokrinologija

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Sladjna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 23, 2015 11:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Endokrinologija

Post od Sladjna »

Uradila sam labaratoriju krvi i u rezultatma mi je bio povećan Kalcijum,tada su me uputili da uradim analizu PTH intakt,onda je nstao problem bio je 127 pg/mL.
Da li se leči,koje su terapije i da li može da se vrednost Kalcijuma dovede u normalno stanje-MOLIM SAVET .
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Endokrinologija

Post od aaaca »

Треба да пијеш магнезијум али не оне глупости што рекламирају по медијима. Користим овај већ годинама и имам одличне резултате: http://.rs/Minerali/NF508-M ... 400mg.html
sja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 11, 2016 2:26 pm

Endokrinologija - Osteoporoza

Post od sja »

Prodajem FORTEO®
rastvor za injekciju u penu sa uloškom, 20mcg/80
μl
Pakovanje: pen sa uloškom.28x80μl
Originalno pakovanje, neotvarana kutija! Cena po dogovoru!

0644092201
amentija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 12, 2016 3:13 pm

Post od amentija »

ja sam dva puta radela EHO stitne zlezde i sve je u redu.Medjutim,kad god treba da dobijem meni se taj deo vrata uveca i ko god me vidi pita da li imam problem sa stitnjacom.Kada sam pitala doktora zasto se to samo tad desava on mi kaze da su to hormoni i da je to normalno.Sta dalje da radim?
Inace,imam 32god,dvoje dece,a pre 7god mi je odstranjen jajnik zbog prevelike ciste.
:cry:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Треба да промениш ендокринолога у нади да ћеш једном наићи на некога ко ће ти објаснити о чему се ради.

Лично никада нисам видео ни чуо да се икоме тако увећава и смањује штитна жлезда.
Odgovori