endokrinolog-koji je najbolji kod nas
endokrinolog-koji je najbolji kod nas
Potrebna mi je konpletna analiza hormona...kod kog endokrinologa je najbolje ici kod nas..ja sam inace iz Beograda
pozdrav svima
pozdrav svima
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Na Internoj B klinici u Dr. Subotića ima dosta jako dobrih lekara, jer se bave upravo tim stvarima, odnosno, to je Institut za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma. Teško je odvojiti nekog posebno.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Hvala puno na odgovorima...meni generalno treba analiza hormona,jer sam imala insemenaciju i posle primanja hormona nesto mi se poremetilo ,imam bolove ispod leve miske...isla sam na UZ i nisu nasli nista...imam problem da ostanem u drugom stanju..a do sada mi niko nije valjano uradio sve analize hormona...
hvala i pozdrav
hvala i pozdrav
sigurno najbolji
ja sam pre dva dana otisla kod doktora Trbojevica na Institutu za endokrinologiju prethodno se dobro obavestivsi. ovom prolikom ti necu opisivati koliko mi je pomogao i koje zablude me je oslobodio. zlocinackim ponasanjem jednog lekara, cije cu ime obelodaniti, ja sam se pripremala za operaciju nodusa na stitastoj zlezdi u uverenju da imam maligni nodus. iz te situacije me je izvukao dr Trbojevic. kod njega je velika guzva, preko Instituta i Poliklinike KBC mozes zakazati pregled tek za novembar. pre njega mi je i onako otisla velika lova na privatnu polikliniku, tako da sam rado dala novac za pregled kod Trbojevica u privatnoj ordinaciji Ars medica, tel. 011 2438116. Od sada cu odlaziti na redovne preglede kod njega na Institut i Polikliniku KBC.
A o pokvarenom hirurgu sa Onkoloskog instituta ce se tek cuti.
Pozdrav sa zeljom za tvoje ozdravljenje.
A o pokvarenom hirurgu sa Onkoloskog instituta ce se tek cuti.
Pozdrav sa zeljom za tvoje ozdravljenje.
Kako naci Dr. Svetlana Vujovic Endokrinolog
Interesuje me kako da pronadjem i kontaktiram dr. Svetlanu Vujovic radi zakazivanja pregleda?
Re: Kako naci Dr. Svetlana Vujovic Endokrinolog
dr S.Vujovic radi u Polimedic klinici, Cvijiceva 24/1, tel. 2084-123,neiskusna napisao:Interesuje me kako da pronadjem i kontaktiram dr. Svetlanu Vujovic radi zakazivanja pregleda?
www.polimedic.org
Cena pregleda je 5.000,00 din (bez UZ), zakazuje se i na pregled ceka po dve tri nedelje! Doktorka je jako ljubazna i strucna!
Re: endokrinolog-koji je najbolji kod nas
D.J. napisao:Potrebna mi je konpletna analiza hormona...kod kog endokrinologa je najbolje ici kod nas..ja sam inace iz Beograda
pozdrav svima
Najbolji endokrinolog u Srbiji je prof. dr Vera Popovic Brkic
Ona je medju 5 najboljih u svetu
Hormoni T3,T4 i TSH su u redu ali su TGAt povecana 4 puta.Sta to znaci i kome se je najbolje obratiti od nasih endokrinologa s obzirom na to i da sam preko 45 godina?
Hvala.
Hvala.
Dr. Vera Popovic samo vazi za dobrog lekara, a ona to ustvari nije. Dr. Vera Popovic je unistila pet godina mog života, poslavši me kući sa pogrešnom dijagnozom. Umesto da mi uradi hormonske analize, poslala me je kod nutricioniste. Na kraju mi je posle pet godina mučenja ginekolog otkrio da imam Hasimoto tireoiditis jednostavnom analizom hormona TSH.
Dr. Vera Popović je tipičan srpski lekar koji misli da je Bog. Ne sluša pacijenta, ubrzava vas dok pričate, čim vas vidi zna šta vam je, ide samo na premijere, nosi samo firmiranu gardrobu i reklamira se, i naravno, samo ako platite ili ako ste došli preko veze udostoji vas pogleda.
Dr. Vera Popović je tipičan srpski lekar koji misli da je Bog. Ne sluša pacijenta, ubrzava vas dok pričate, čim vas vidi zna šta vam je, ide samo na premijere, nosi samo firmiranu gardrobu i reklamira se, i naravno, samo ako platite ili ako ste došli preko veze udostoji vas pogleda.