Cao svima,
Ukljucila sam se na ovaj forum, jer vidim da je burna rasprava, a mogu sa pravom da kazem da (na zalost) imam iskustva sa svim doktorima koje ste spomenuli.
Ja imam Hashimoto tyroidis + Poliglandularnu autoimunu bolest, sto bi vam u prevodu na srpski znacilo da na koji nacin imuna tela ne prepoznaju i napadaju stitnu zlezdu to cine i sa ostalim zlezdama unutrasnjeg lucenja.
Od svih doktora koje vam mogu preporuciti, Dr Trbojevic i Dr Andjelkovic (koji je u penziji na VMA, ali je u Intertimu na Slaviji privatno) su jedini koji ce vas saslusati, imaju vrlo lep odnos sa pacijentima i odlicni su dijagnosticari. Sto se tice Dr Vere, slazem se sa svim negativnim komentarima, jer mi je zena maltene rekla da sam ja super prosla (iako mi gotovo sve zlezde unutrasnjeg lucenja ne rade kako treba), jer kaze, zamislite da imate rak (????). Da ne kazem da mi je maltene slegla ramenima i rekla, to vam je sto vam je, sta bude - bice (u trenutnku kada su mi otkazivale adrenalne
)
U svakom slucaju, jedno je sigurno a to je da forumi i sluze za ovakve stvari i ljudima svakako treba pomoc, posto hteli svi to da priznaju ili ne, ni sami doktori nisu bas 100% sigurni sta rade, pogotovo kada su u pitanju autoimuni odgovori i hormoni. Budite mirni i zadovoljni sami sa sobom, to ce vam doneti najbolje rezultate.
Lep dan svima,
M